24 Haziran 2009 00:00

B.Ç. TEDAVİ ALTINA ALINDI

VAKİT Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez tarafından yazarın Mudanya’daki evinde tacize uğradığı iddia edilen 14 yaşındaki B.Ç, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Servisi’ne kaldırıldı.

Paylaş

VAKİT Gazetesi Yazarı Hüseyin Üzmez tarafından yazarın Mudanya’daki evinde tacize uğradığı iddia edilen 14 yaşındaki B.Ç, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Servisi’ne kaldırıldı. 2 günden beri tedavi altında tutulan B.ǒnin genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Bursa’daki Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Saniye Rıza Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan B.Ç, kısa süre önce mahkemenin kararıyla Adli Tıp Kurumu İhtisas Dairesi’ne götürülmüş ve burada muayeneden geçirilmişti.
SKANDAL RAPOR
İlk muayenesinde Üzmez’i tahliye ettiren, tartışmalı “Bedensel ve ruhsal sağlığı bozulmamıştır” raporu verilen küçük kıza, 4 Haziran 2009 günü yapılan son muayenesinde tam tersi olarak “Bedensel ve ruhsal dengesi bozulmuştur” raporu verilmişti.
İki hafta önce okulunda da, karne alan B.ǒye, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde “anksiyete ve panik bozukluk” tanısı konulup, ilaç tedavisine başlanmıştı. B.ǒnin hastanede ne kadar kalacağı konusunda bilgi verilmedi. 14 Temmuz’da Hüseyin Üzmez bir kez daha hakim karşısına çıkacak. (BURSA)
ÖNCEKİ HABER

Sürgünlere karşı dayanışmaya!

SONRAKİ HABER

Kasklar için son tarih 1 Temmuz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...