24 Haziran 2009 00:00

Seçim sizin

Ravelli Gömlek Fabrikası’nda çalışırken, ekonomik krizi bahane göstererek hiçbir açıklama yapılmadan ve içeride kalan haklarımızı vermeden işten çıkarılmamızın üzüntüsünü bizlerle paylaşıp ve her türlü desteği vererek haklarımızı aramamızda yardımlarını...

Paylaş

Ravelli Gömlek Fabrikası’nda çalışırken, ekonomik krizi bahane göstererek hiçbir açıklama yapılmadan ve içeride kalan haklarımızı vermeden işten çıkarılmamızın üzüntüsünü bizlerle paylaşıp ve her türlü desteği vererek haklarımızı aramamızda yardımlarını esirgemeyen Evrensel gazetesinden sonra Hayat Televizyonu’nun da yanımızda olduğunu bilmek, Ravelli çalışanlarına büyük destek ve umut vermiştir.
18 haziran günü haksızca işten çıkarılan bir arkadaşımızın evinde Hayat Televizyonu için yaptığımız çekimlerde tüm Ravelli mağdurları bir araya geldik. İş yerinde yaşadığımız tüm sorunlarımızı ve haksızlıkları konuştuk. Krizin bahane gösterilerek işçilerin nasıl ezildiğini ve mağdur edildiklerini anlattık. İşçiler için sendikanın önemini belirttik.
Böyle bir program yapmamızın amacı, bizim çalıştığımız şartlarda çalışan milyonlarca işçinin bizler gibi mağdur olmaması için sendikanın ne kadar önemli olduğunu belirtmekti. Biz mesajımızı tüm işçilere gönderdik, mutluyuz. Şimdi seçim onların. Ya insanca çalışıp emeklerinin karşılığını alacaklar, ya da ezilip alın terinin karşılığını alamayıp mağdur olacaklar.
Çorum Ravelli Gömlek mağdurları
ÖNCEKİ HABER

ZONGULDAK POSTASI

SONRAKİ HABER

Bir gece ansızın gelenler ve Kürdün ölümünü olağan karşılayanlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa