25 Haziran 2009 00:00

‘Türkiye yüzde 5.5 küçülecek’ raporu tartışılacak

DÜNYA Bankası tarafından hafta başında açıklanan ve Türkiye’nin bu yıl yüzde 5.5 küçüleceği tahmininin dile getirildiği “Küresel Kalkınma Finansmanı 2009-Küresel İyileşmenin Haritası” raporu...

Paylaş

DÜNYA Bankası tarafından hafta başında açıklanan ve Türkiye’nin bu yıl yüzde 5.5 küçüleceği tahmininin dile getirildiği “Küresel Kalkınma Finansmanı 2009-Küresel İyileşmenin Haritası” raporu, yarın yerli ve yabancı ekonomistlerin katılacağı bir panelde ele alınacak.
Dünya Bankası ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) tarafından düzenlenecek panel, yarın saat 10.00’da TEPAV’ın Söğütözü’ndeki binasında gerçekleştirilecek. Açış konuşmalarını TEPAV İcra Direktörü Güven Sak ve Dünya Bankası Türkiye Ofisi Başekonomisti Mark Thomas’ın gerçekleştireceği paneli, TOBB ETÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü ve TEPAV Girişimcilik Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Serdar Sayan yönetecek. Panele konuşmacı olarak, Dünya Bankası Kalkınma Ekonomisi Grubu Kıdemli Ekonomisti Micr Riordan ve Dünya Bankası Kalkınma Ekonomisi Grubu Ekonomisti Dilek Aykut katılacak. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

11 ilde Ergenekon baskını

SONRAKİ HABER

‘Ek bütçe’ kararı ağustos sonunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...