26 Haziran 2009 00:00

Nihat yeniden Beşiktaş’ta

Siyah-beyazlı ekip uzun süreli ikna görüşmeleri sonucunda, İspanya’nın Villareal kulübünde forma giyen eski futbolcusu Nihat Kahveci ile anlaşmaya vardı. Nihat’ın İnönü Stadı’nda düzenlenecek törende 3 yıllık anlaşma imzalayacağı bildirildi.

Paylaş

Transferin suskun takımlarından Beşiktaş, kariyerini uzun süredir İspanya’da sürdüren eski futbolcusu Nihat Kahveci ile 3 yıllığına anlaştı.
Beşiktaşlı yöneticilerin, Nihat ile yaptığı görüşmede olumlu sonuca vardıkları ve Villareal’de forma giyen milli futbolcuyla 3 yıllığına anlaştıkları öğrenildi.
Daha önce Nihat ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in, önceki gün gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda eski futbolcularıyla anlaşma sağlayarak transferi gerçekleştirdiği kaydedildi.
İMZA İNÖNܒDE
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, önceki gece İzmir’de anlaştığı eski futbolcuları Nihat Kahveci’nin İnönü Stadı’nda taraftar önünde düzenlenecek imza töreniyle yeniden kadrolarına katılacağını söyledi.
Nihat ile yapılan ilk görüşmede milli futbolcunun bazı tereddütleri olduğunu ifade eden Demirören, “O bir Beşiktaşlı, nasıl olsa bir yolu bulunacaktı. Ortak yolu bulunca eski oyuncumuzu kartal yuvasına döndürdük. Bu herkese nasip olmaz” dedi.
Demirören, daha önceden medyaya yansıdığı gibi milli futbolcu ile aralarında hiçbir kırgınlık olmadığını, aksine Nihat’ın Türkiye’ye dönme konusunda küçük pürüzlere takıldığını söyledi.
Beşiktaş Başkanı, Nihat’ın sözleşme töreni tarihini kısa sürede belirleyerek kamuyouna duyuracaklarını da sözlerine ekledi.
KARİYERİ
23 Kasım 1979’da Giresun’da doğan Nihat, 1997-98 sezonunda Beşiktaş Teknik Direktörü John Benjamin Toshack tarafında (A) Takım kadrosuna alınmış ve 9 Kasım 1997’de Bursaspor karşısında ilk kez siyah beyazlı formayla resmi bir maça çıkmıştı.
2002 yılının Ocak ayına kadar Beşiktaş forması giyen milli futbolcu, Real Sociedad’ı çalıştıran eski hocası Toshack tarafından, İspanyol ekibine 5 milyon avro karşılığında transfer ettirilmişti.
İlk sezonunda Sociedad’ta fazla forma şansı bulamasa da 2004 yılında sergilediği performans ile İspanya’da yılın futbolcusu seçilen yıldız oyuncu, 2006 yılında sözleşmesi bitince Villarreal’e transfer olmuştu. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Trabzonspor’adönmek isterim’

SONRAKİ HABER

A’DAN Z’YE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...