30 Haziran 2009 00:00

Geç başlayanlara özel idman

YENİ sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Galatasaray, dün günü iki idmanla tamamladı. Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde, basına açık...

Paylaş

YENİ sezon hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Galatasaray, dün günü iki idmanla tamamladı. Teknik Direktör Frank Rijkaard yönetiminde, basına açık, taraftara kapalı olarak yapılan sabah antrenmanında oyuncular hırslarıyla dikkat çekti.
Sarı-kırmızılı ekibin Frank Rijkaard ile yardımcıları, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde yaptığı antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başlayıp yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü.
Yeni sezon hazırlıklarına izinli oldukları için geç katılan milli oyuncular ile sakatlıktan yeni çıkan oyuncular, Carlos Cuadrat yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Kaleciler ise antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde salonda çalıştılar.
Antrenmanın ana bölümünde diğer oyuncular koordinasyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdiler. Rahatsızlığı bulunan Emre Aşık ise dinlendirildi. Antrenman soğuma egzersizleri ile tamamlandı.
SERVET BEKLEMEDE
Öte yandan Marsilya’ya transferinde belirsizlik yaşayan Servet bekleyişini sürdürüyor. Servet Çetin, Fransız kulübünde iş başına gelen yeni yönetimin transfer konusundaki tavrını bilmediğini söyledi.
Galatasaray’da kalmanın kendisi için herhangi bir sorun teşkil etmeyeceğini söyleyen Servet, “Yeni yönetim bu transfere nasıl bakıyor bilemiyorum. Önceki başkan yüksek para vermişti. Şimdi ne olacak bilmiyorum ama Galatasaray için şu anda çalışıyorum Gerçekleşirse olur ama gerçekleşmez ise de buradayım” diye konuştu.
Yeni transfer Gökhan Zan’ın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirten Servet, “Gökhan ile birlikte iyi bir ikili olacağımızı zannediyorum Eğer oynarsak birbirimizi tamamlarız. Şu anda bulunan defans oyuncuları ile ligi ve Avrupa’yı birlikte götürürüz. Ayrıca Emre Aşık ve Emre Güngör gibi iyi arkadaşlarımız da var” dedi.
Servet, Rijkaard’ın transferiyle ilgili olarak, “İyi bir transfer yaparsan senin için sevinirim ama burada kalırsan da senle birlikte çalışmayı çok isterim” dediğini aktardı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Konfederasyon Kupası Brezilya’nın

SONRAKİ HABER

Beşiktaş çalışmalara başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...