02 Temmuz 2009 00:00

Belediye işçileri CHP’nin kapısına dayandı

ATAŞEHİR’in ilçe olmasının ardından Kadıköy Belediyesi’nden buraya geçen işçilerin alacakları için başlattıkları mücadele devam ediyor.

Paylaş

ATAŞEHİR’in ilçe olmasının ardından Kadıköy Belediyesi’nden buraya geçen işçilerin alacakları için başlattıkları mücadele devam ediyor.
Ataşehir Belediyesi’ne geçen 185 işçi, Kadıköy belediyesinin iki yıla yakın süredir alacaklarını ödememesi üzerine bir süre önce eylemler yapmışlardı. CHP’li Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün verdiği sözleri tutmaması üzerine işçiler dün toplu olarak CHP İl Örgütü’ne gittiler.
Burada CHP’li yöneticilerle görüşen Genel-İş 1 No’lu Şube yöneticileri, sorunlarına sahip çıkılmasını istediler. Burada işçilerle görüşmek zorunda kalan CHP İl Sekreteri Mustafa Uğur Afacan, işçilerin sorununu CHP Genel Merkezi’ne ileteceğini söylemekle yetindi. Bunun üzerine söz alan işçiler ise sorunlarının biran önce çözülmesini, aksi taktirde eylemler yapacakları uyarısında bulundular. Bu durumun CHP’ye zarar vereceğini belirten işçiler, emek dostu olduğunu söyleyen CHP’nin sorunun çözümü için en kısa sürede harekete geçmesini istediler. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

16. yılında katliam lanetlenecek

SONRAKİ HABER

Bazcılar halkı kandırmaya çalıştılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...