08 Temmuz 2009 00:00

‘Tüketicilerin onuruyla oynayarak sürdürülen kampanya’

TÜKETİCİ Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) önderliğinde düzenlenen “Kriz varsa çare de var” kampanyasını...

Paylaş

TÜKETİCİ Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) önderliğinde düzenlenen “Kriz varsa çare de var” kampanyasını, TOBB’un “tüketicilerin onuruyla oynayarak sürdürdüğünü” söyledi.
Çetin, Ankara’da bulunan bir alışveriş merkezinde kampanya çerçevesinde dün tüketicilere 50’şer liralık alışveriş çeki dağıtıldığını, sabahın altısında gelip bekleyen tüketicilerden 100 kişiye söz konusu çeklerden verildiğini belirterek, “TOBB ‘Kriz varsa çare de var’ seferberliğini, üç paraya tüketicilerin onuruyla oynayarak sürdürüyor” yorumunda bulundu.
Krizden çıkmanın yolunun, alım gücünün artırılmasına yönelik tedbirlerin yürürlüğe konmasından geçtiğini vurgulayan Çetin, şunları kaydetti: “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tüketicilerin de kendisi gibi çok paraları olduğu yanılgısını sürdürmektedir ve ‘Saklamayın harcayın’ buyurmaktadır. Tüketici harcayarak nasıl krizden çıkacak, tüketiciler tarafından bilinmemektedir. Tüketicinin cebinden çıkacak para, satıcının cebine gireceğine göre bu ‘harca harca’ politikasından kim kârlı çıkacak, bunu bilmek istiyoruz. TOBB başkanı krizden çıkmak istiyorsa, hükümet üzerindeki gücünü, tüketicilerin alım gücünü düşürecek değil artıracak önlemler için harcanmalı, tüketicileri de rahat bırakmalıdır.” (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

TURK-iŞ TiS’i iMZALADI

SONRAKİ HABER

Metro mağdurlarına tazminat talebi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...