10 Temmuz 2009 00:00

Tuncay’ın fiyatı 8 milyon sterlin

İNGİLTERE’de yayımlanan ‘’The Guardian’’ gazetesi Aston Villa’nın Tuncay Şanlı ve takım arkadaşı Stewart Downing’i transfer etmek istediğini yazdı.

Paylaş

İNGİLTERE’de yayımlanan ‘’The Guardian’’ gazetesi Aston Villa’nın Tuncay Şanlı ve takım arkadaşı Stewart Downing’i transfer etmek istediğini yazdı.
‘’The Guardian’’ gazetesi, geçen sezon Premier Lig’den düşen Middlesbrough’da forma giyen Tuncay Şanlı ile Stewart Downing transfer etmek istediğini belirtirken, Middlesbrough’nun ise iki futbolcusu için 20 milyon sterlin değer biçtiğini öne sürdü.
Middlesbrough’nun Downing için 12, Tuncay için ise 8 milyon sterlin civarında değer biçtiğine dikkat çeken Guardian, Aston Villa’nın ise her iki futbolcu için de daha düşük bir ücret ödemeyi tasarladığını bildirdi.
The Guardian, Stewart Downing’in ayağındaki kırık nedeniyle Ekim ayına kadar sahalardan uzak kalacak olmasının Aston Villa’nın kafasındaki bu ‘’paket transfer’’ planını karmaşık hale getiren bir unsur olduğunu da kaydetti.
Haberde Tuncay’ın Aston Villa’ya çok şey katabileceği, ancak bu futbolcuya da Aston Villa’nın yanısıra Everton ve Fenerbahçe kulüplerinin de ilgi duyduğuna dikkat çekildi.
Yazıda, Tuncay için gayriresmi bir transfer girişimi yapan Everton’ın teklifinin Middlesbrough’nun Tuncay için düşündüğü rakamın altında kaldığı da vurgulandı.
SHEVCHENKO DA GÜNDEMDE
Öte yandan bir başka İngiliz gazetesi The Daily Telegraph da, İngiltere Premiere Ligi takımlarından Chelsea’de top koşturan Ukraynalı yıldız Andrey Shevchenko’nun menajerlerinin Fenerbahçe ile görüşmeleri sürdürdüğünü duyurdu.
Chelsea’nin bu sezon antrenmanlara erken başladığını belirten Daily Telegraph, kampa katılanlar arasında Shevchenko’nun da bulunduğunu, ancak bu futbolcunun durumunun, menajerlerin Fenerbahçe ile yapacağı görüşmelerin sonunda belli olacağını bildirdi.
Shevchenko da daha önce Fenerbahçe’ye olumlu baktığını vurgulayarak, “Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim” demişti. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

uyusun da evlensin nenni!

SONRAKİ HABER

2010 programında değişiklik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...