12 Temmuz 2009 00:00

Pazar esnafı mağdur ediliyor

ESENYURT’a bağlı Beylikdüzü cumartesi pazarının yeri değiştirildi. Altınşehir’de kurulan pazar bir sokak üste yapılan yeni pazar yerine taşınınca Esenyurt Belediyesi yeni pazar yerini ihaleyle başka bir şirkete sattı.

Paylaş

ESENYURT’a bağlı Beylikdüzü cumartesi pazarının yeri değiştirildi. Altınşehir’de kurulan pazar bir sokak üste yapılan yeni pazar yerine taşınınca Esenyurt Belediyesi yeni pazar yerini ihaleyle başka bir şirkete sattı. Yap-işlet-devret yöntemiyle yapılan pazar yeri şimdi de pazar esnafına satılmak istiyor. Eski pazardan belediye tarafından kendilerine tezgah açmaları için yerler satıldığını iddia eden pazar esnafı ise mağdur olduklarını belirtiyor.
Mağduriyetlerinin giderilmesi için dün pazarı açmayan esnaf, sorunlarını anlatabilmek için Esenyurt Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşmek istedi. Necmi Kadıoğlu İstanbul dışında olduğu için Belediye Başkan Yardımcısı Timuralp Çiçek ve Esenyurt Zabıta Müdürü Fikret Mutlu ile görüşen pazar esnafının talepleri kabul edilmedi. Çiçek’in kendilerinden, mağdur olan 20 kişinin isimlerinin bulunduğu bir liste istediğini söyleyen esnaflar, taksit yapacaklarına söz verdiğini belirtti. Esnaflar, bu durumun onların mağduriyetini gidermediğini kaydetti. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Allianoi için pedallar çevrildi!

SONRAKİ HABER

Acı tabloya yanlış ‘çözüm’!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa