14 Temmuz 2009 00:00

Tüpraş çocukların umudu oldu

TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğü, kurduğu altyapı takımı ile yüzlerce çocuğu sokaktan kurtardı. Mahalle aralarından seçilen yetenekli çocuklardan oluşturulan Tüpraşspor altyapısı...

Paylaş

TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğü, kurduğu altyapı takımı ile yüzlerce çocuğu sokaktan kurtardı. Mahalle aralarından seçilen yetenekli çocuklardan oluşturulan Tüpraşspor altyapısı, kabiliyetli çocukları bünyesine katmaya devam ediyor.
100’ün üzerinde gence futbolu öğrettiklerini ifade eden Antrenör Hamit Demir, 1995 doğumlu Uğur Öztekin, Fatih Turan, Okan Toprak ve Onur Ekin’in Diyarbakır’da yapılan milli takım seçmelerine seçildiklerini, 1997 doğumlu Murat Aydın ve Yakup Biçen’in de 10 günlük Malatya kampına alındığını söyledi.
Antrenör Demir, “Bizler yetenekli çocukları futbola kazandırıyoruz. İleriki yıllarda hem kendi hem de ailelerinin geçimlerini sağlayacaklar. Duyarlı yöneticilerimizin sayesinde tesislerimiz birinci lig düzeyinde. Çocuklar burada çok mutlu. Bu çocukları en az bir yıllık eğitimin ardından bir üst düzeye gönderiyoruz” şeklinde konuşu.
Yetenekli futbolcu veya kabiliyetli çocukların futbola kazandırılması için elemelerin devam ettiğini ifade eden Antrenör Demir, bu yıl yaş sınırını 10’a indirdiklerini belirterek, “Tüpraş tesislerinde yapılan çalışmalarda çocuklarımızdan herhangi bir ücret talebinde bulunmuyoruz. Burada arkadaşlığı, kardeşliği, sporu öğretiyoruz” dedi. (CİHAN)
ÖNCEKİ HABER

‘Ronaldo’ya yıldız muamelesi yapmayacağız’

SONRAKİ HABER

Hamit’ten Fenerbahçe’ye ret

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...