14 Temmuz 2009 00:00

‘Ronaldo’ya yıldız muamelesi yapmayacağız’

REAL Madrid’in İngiltere Premier League takımlarından Manchester United’dan 94 milyon avro karşılığında renklerine bağladığı Cristiano Ronaldo hakkında konuşan teknik direktör Manuel Pellegrini...

Paylaş

REAL Madrid’in İngiltere Premier League takımlarından Manchester United’dan 94 milyon avro karşılığında renklerine bağladığı Cristiano Ronaldo hakkında konuşan teknik direktör Manuel Pellegrini, Portekizli oyuncunun çalışma temposuna hayran kaldığını ve kendisini takım arkadaşlarından ayrı tutmadığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
2009/10 Sezonu hazırlıklarına başlayan Real Madrid’in ilk antrenmanının ardından basın mensuplarının huzuruna çıkan teknik direktör Manuel Pellegrini; Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo hakkında yöneltilen soruları da yanıtladı.
Ronaldo’nun tam bir profesyonel olduğunun altını çizen Pellegrini “Antrenmana çıktı ve hemen takım arkadaşlarıyla uyum sağladı. Birçoğunuzun tahmin ettiğinin aksine bir yıldız gibi davranıp diğer oyunculardan uzak durmadı” dedi.
Pellegrini, Ronaldo’yu zaten yıldız mantalitesi ile transfer etmediklerini belirterek, “Çok yetenekli bir oyuncu ama Real Madrid için özveri ile oynayacak normal bir futbolcu. Öncelikle idman eksiğini kapatacak ve takımın bir parçası olmak için çalışacak. Bir yıldız gibi davranmayacak” ifadelerini kullandı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

GERÇEĞİN GÖZÜYLE

SONRAKİ HABER

Tüpraş çocukların umudu oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...