15 Temmuz 2009 00:00

Karsspor ekonomik destek arıyor

Yaklaşık 1 ay önce genel kurulunu gerçekleştirerek Rıfat Yıldız başkanlığındaki yönetim kurulunu göreve getiren 2. Lig ekibi Karsspor, destek arıyor.

Paylaş

Yaklaşık 1 ay önce genel kurulunu gerçekleştirerek Rıfat Yıldız başkanlığındaki yönetim kurulunu göreve getiren 2. Lig ekibi Karsspor, destek arıyor. İstanbul'da bulunan yönetim kurulu üyesi Şener Günerhan, İstanbul'da yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerinden destek beklediklerini söylüyor.
Karsspor'un yeni transferler ve atılımlar içinde olduğunu söyleyen Şener Günerhan, "Hemşerilerimizin büyük desteği ile Karsspor'u hak ettiği yere getirmek arzusundayız. Elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Bu uğurda gurbette yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemşehrilerimizin de desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.
İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Kars nüfusunun yoğun olarak yaşadığı büyükşehirlerde gerçekleştirilen destek kampanyalarına Karslı hemşehrilerinin yoğun ilgi gösterdiğini de ifade eden Şener Günerhan, teknik heyet ve futbolcu transferlerinin önemli ölçüde tamamlandığını fakat kulübün Futbol Federasyonu'na bulunan borcu nedeniyle sahaya çıkamama durumu ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Günerhan, "Duyarlı hemşehrilerimizin Karsspor'a sahip çıkacaklarını umuyoruz. Fırsat verildiği takdirde, Karsspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularının mucizeler yaratacağını göstereceğiz. Karsspor'u hedeflerine ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İşsizlik Fonu bir tek işçiye yar olmuyor

SONRAKİ HABER

‘Sahada konuşacağım’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...