16 Temmuz 2009 00:00

19 Mayıs Stadı doğal çime döndü

SÜPER Lig’de geçen sezon 3 takımı barındıran ve büyük eleştirilere neden olan Ankara 19 Mayıs Stadı’nın suni çim olan zemini, doğal hale dönüştürüldü.

Paylaş

SÜPER Lig’de geçen sezon 3 takımı barındıran ve büyük eleştirilere neden olan Ankara 19 Mayıs Stadı’nın suni çim olan zemini, doğal hale dönüştürüldü.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Kulübü Yöneticisi Serdal Ulusoy, ligin bitimiyle birlikte çalışmalara başladıklarını anlatarak, ‘’30-40 kişilik ekiple gece-gündüz aralıksız çalışarak, stadı lige hazır hale getirdik’’ dedi.
Ulusoy, statta çim serme işleminin tamamlandığını, ancak bakımının sürdüğünü belirterek, ‘’25 gün gibi kısa bir sürede işi bitirdik. Stattaki işlem, 4 Haziran’da başladı, 29 Haziran’da doğal çimin döşenmesi tamamlandı. Döşenen çimin bakımı ise devam ediyor. Çalışmalarda, hem A.Gücü, hem de G.Birliği kulüpleri sorumluluklarını yerine getirdi. Ayrıca sponsor desteği de sağlanarak, maliyet düşürüldü. TFF’nin zeminin yapımına maddi anlamda bir katkısı olmadı’’ diye konuştu. Serdal Ulusoy, birkaç sezondur kötü bir performans sergileyen ve bunun nedenlerinden biri olarak zemini gösteren Ankara takımlarının bu mazeretinin ortadan kalktığını söyledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bir konser ‘barbarlığı’ da Çarşı’dan

SONRAKİ HABER

Gurbetçilerin bunaltan sevgisi(!)

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...