16 Temmuz 2009 00:00

Bir konser ‘barbarlığı’ da Çarşı’dan

ALPEREN Ocakları üyesi bir grubun, şarap içiliyor gerekçesiyle İdil Biret’in Topkapı Sarayı’ndaki konserini basmaya çalışması ve konser afişlerini yırtıp yakmasının ardından bu kez benzer bir...

Paylaş

ALPEREN Ocakları üyesi bir grubun, şarap içiliyor gerekçesiyle İdil Biret’in Topkapı Sarayı’ndaki konserini basmaya çalışması ve konser afişlerini yırtıp yakmasının ardından bu kez benzer bir olaya Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı imza attı. Çarşı’nın organize ettiği ve çifte şampiyonluğun kutlandığı gecede sahneye çıkan Şebnem Bal isimli şarkıcıya taraftarlar, Fenerbahçeli olduğu gerekçesiyle tepki gösterdiler. Tepkiler taşkınlık boyutuna çıkınca, şarkıcı sahneden inmek zorunda kaldı.
2008-2009 sezonunu Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğuyla tamamlayan Beşiktaş’ta bir kutlama da Çarşı’nın organizasyonuyla önceki gece Kuruçeşme Arena’da gerçekleştirildi. Geceye Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcular, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile siyah-beyazlı camiadan çok sayıda davetli katıldı.
Kutlamaya katılan yaklaşık 3 bin siyah-beyazlı taraftar, yaptıkları tezahürat ve söyledikleri marşlarla coştu. Gecede, havai fişek gösterisi de yapıldı.
Taraftarlar, geçen yıl hayatını kaybeden Beşiktaşlı spor yazarı Kazım Kanat, şarkıcı Barış Akarsu ile ‘’Optik Başkan’’ lakaplı taraftar Mehmet Işıklar’ı da andı. Bu arada, siyah-beyazlı taraftarlar, Fenerbahçeli olduğunu iddia ettikleri şarkıcı Şebnem Bal’a tepki gösterdi. Şarkı söyleyen Şebnem Bal’a, ‘’Fenerbahçeli istemiyoruz’’ diyen ve podyumdan inmesini isteyen taraftarlar, Fenerbahçeli olmadığını ifade etmesine karşın şarkıcıya yabancı madde attılar ve podyuma çıkmak istediler. Bunun üzerine Şebnem Bal, şarkısını tamamlayamadan sahneden imek zonunda kaldı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

ESKİKENT YAZILARI

SONRAKİ HABER

19 Mayıs Stadı doğal çime döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...