17 Temmuz 2009 00:00

Sinter direnişine uluslararası destek

DUDULLU Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunun 22 Aralık 2008 tarihinden bu yana direnişte olan Sinter Metal işçilerine uluslararası destek geldi. IG Metal Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Klaus Priegnitz...

Paylaş

DUDULLU Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunun 22 Aralık 2008 tarihinden bu yana direnişte olan Sinter Metal işçilerine uluslararası destek geldi.
IG Metal Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Klaus Priegnitz, DGB Eğitim Merkezi’nden Duesseldorf Yöneticisi Nina Berg, Sırbistan Metal Sendikası Yöneticisi Alexander Todic, DGB Eğitim Merkezi’nden Susanne Dörflinger ve Bochum Üniversitesi Öğretim Görevlisi Manfred Wannüffel dün fabrika önünde direnişlerini sürdüren işçileri ziyaret etti.
Ziyaretçileri organize sanayi girişinde sloganlarla karşılayan işçiler, burada kortej oluşturarak ziyaretçilerle birlikte fabrika önüne kadar yürüdüler.
Fabrika önünde ilk konuşmayı yapan Birleşik Metal-İş Genel Sekreteri Selçuk Göktaş, kendilerine verdikleri destekten dolayı ziyaretçilere teşekkür etti.
IG Metal Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Klaus Priegnitz, Sinter Metal işçilerine selam getirdiklerini dile getirdi. Sinter işçilerinin uğradıkları haksızlıkları Avrupa’da anlatacaklarını belirten Priegnitz, direnişin başarıyla bitmesi için her türlü girişimde bulunacaklarını söyledi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Bayrak provokasyonu mağdurları AİHM’e gitti

SONRAKİ HABER

GERÇEK

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...