21 Temmuz 2009 00:00

Milliler Antalya kampını tamamladı

AVRUPA Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, dün yaptığı idmanla Antalya’daki hazırlık kampını tamamladı.

Paylaş

AVRUPA Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, dün yaptığı idmanla Antalya’daki hazırlık kampını tamamladı.
5 günlük kamp ve tatil için Antalya’ya gelen milli takım, son idmanını dün gerçekleştirdi. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan (A) Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, “Moral açısından gerçekten kampın çok iyi geçtiğini söyleyebilirim. Bizim için Antalya’ya gelmek çok olumlu oldu. Hem ufak idmanlarla oyuncularımız hazırlandı hem de ufak bir tatil yapma imkanı buldular. Hedeflerimiz de buydu. Yani Antalya kampı hedefine yüzde yüz ulaştık diyebilirim. Son idmanımızı yaptık, İstanbul’a döneceğiz. Tabii ki İtalya kampı sert ve sıkı olacak. O yüzden burada geçirdiğimiz günler orası için iyi bir hazırlık olacak” diye konuştu. Hidayet Türkoğlu’nun kamptan tatil için ayrıldığını söyleyen Erdanay, “Bildiğiniz gibi Hidayet daha yurda yeni döndü. Anlaşma imzaladıktan sonra tatil yapma fırsatı bulamadı. O yüzden 3 gün izin verdik ona ve perşembe gününe kadar ailesiyle tatil yapacak. Zaten cuma günü de İtalya’ya gideceğiz” şeklinde konuştu.
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen son idmana milliler ısınma hareketleri ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından oyuncular çift potada şut çalışması ve paslaşma yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Sinan Güler takımdan ayrı çalıştı. Sakatlanan 2 oyuncunun yerine ise Kepez Belediyesporlu Ersin Görkem milli takımın kampına katıldı. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Tenisin yıldızları İstanbul’da ter dökecek

SONRAKİ HABER

Semih ve Emre yarıda bıraktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...