28 Temmuz 2009 00:00

zama zingo

* Flash’taki rüya yorumu programıyla ilgili her gün yeni bir vukuat duyuyoruz. Yorumcu bekarlara “Evliliğinde sorun vardır” diye ısrar ediyor, işsizlere işle ilgili şeyler söylüyor.

Paylaş

* Flash’taki rüya yorumu programıyla ilgili her gün yeni bir vukuat duyuyoruz. Yorumcu bekarlara “Evliliğinde sorun vardır” diye ısrar ediyor, işsizlere işle ilgili şeyler söylüyor. En son bir izleyici, rüyasını anlatmak için değil, “Kaç kontör yazdığı görünmüyor” demek için aramış programı. Bayağı komik vakalar oluyor, insanların da bunları izleyip birbirine anlatması gayet doğal. Rüya yorum programının sakatlıklarının takipçisi olmak da ilginç tabii. Hayır, programın formatı zaten beklentiyi bayağı düşürdüğü için...
* Artık her kanalda böcek yeme yarışması var. Yemekteyiz’den daha çok böcek yemekte olanları görüyorum. Günün hangi saati olursa olsun, dolanırken, rastlıyorsun. Para kazanmak için çaresiz olmak başka bir şey, onu anlıyorum. Ama böcek meselesini tek başına bununla açıklamak mümkün mü bilmiyorum.
* Hande Yener bir televizyon programına konuk olmuş. Müziği hakkında yorum yapmam ama söyledikleri dikkatimi çekti. “Sanatçılar çok mu lezbiyen” gibi magazin lafları söyletmeye çalışırken, birden, herkesin özel hayatının kendisini ilgilendirdiğini, eşcinsellerin öldürülmesi, işsiz kalması gibi sorunlara duyarsız olmak istemediğini sıraladı. Hatta, bununla kalmadı, “Tarafsız olmak da taraflı oluyor” dedi. Hande Yener hakkında bugüne kadar olumsuz şeyler düşündüğümden değil ama, şaşırdım, itiraf ediyorum.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Melbourne Festivali’nin sitesine saldırı

SONRAKİ HABER

GERÇEĞİN GÖZÜYLE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...