28 Temmuz 2009 00:00

‘İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı’

Karabük’te ameliyat edilen bir hastanın vücudunda 3 adet enjektör iğnesi unutulduğu iddiası üzerine hastane yönetimince inceleme başlatıldı. İddiaya göre, yaklaşık 3 ay önce Karabük Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’nde...

Paylaş

Karabük’te ameliyat edilen bir hastanın vücudunda 3 adet enjektör iğnesi unutulduğu iddiası üzerine hastane yönetimince inceleme başlatıldı. İddiaya göre, yaklaşık 3 ay önce Karabük Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’nde kasık bölgesindeki ağrılarından dolayı ameliyat edildiği bildirilen Nezahat Akçaoğlu’nun, taburcu olmasına karşın ağrıları dinmedi. Artan ağrılar nedeniyle tekrar aynı hastaneye başvuran Akçaoğlu’na ağrı kesici ve enfeksiyon giderici ilaçlar verilmesine rağmen kadının durumu iyice kötüleşti. Bunun üzerine Akçaoğlu, Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne müracaat etti.
Hastaneye yatırılan Akçaoğlu, sabah uyandığında kasık bölgesinde sivri bir cisim çıktığını fark etmesi üzerine doktorunu çağırdı. Hekimin müdahalesiyle enjektör iğnesi olduğu anlaşılan metal çıkarıldı. Yapılan tetkiklerde, Akçaoğlu’nun kasık bölgesinde 3-4 santimetre uzunluğunda 2 iğne daha belirlendi.
Eşinin günlerce ağrı çektiğini, hayati tehlike yaşadığını anlatan Saadettin Akçaoğlu şöyle dedi: “Ameliyatın ardından eşimde daha şiddetli ağrılar başladı. Maddi imkansızlıklardan başka hastaneye götüremedim. Şu anda iğneler çıkarıldı, eşimin tedavisi sürüyor. Bunun sorumluları hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Avukatımız, şu anda gerekli hukuki hazırlıklarını yapıyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.” (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

GÜNCEL

SONRAKİ HABER

Farkları ne?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...