30 Temmuz 2009 00:00
Kanser hastası Zere tahliye edilsin
Güler Zere tedavi edilmesi için tahliye edilmez, ölürse katili AKP olacak diyen, siyasi parti, kitle ve meslek örgütleri ve dernek temsilcileri, AKP Ankara İl binası önünde Zerenin tahliye edilmesini istediler.
KESK Şubeler Platformu, Genel-İş, İHD Ankara Şube, EMEP, ÖDP, SDP, DTP, TAYAD, Halkevleri, Halk Cephesi, AkaDer, Odak, EHP, ÇHD temsilci ve üyeleri, AKP Ankara İl binası önünde toplandılar. TAYAD Temsilcisi Mehmet Yılmaz ortak açıklamayı okudu. Yılmaz, Güler Zere serbest bırakılana kadar adalet istemekten vazgeçmeyeceklerini vurguladı.
ZERE İÇİN PLATFORM KURULDU
İstanbulda Tecride Karşı Mücadele Platformu kuruldu. Platform, Zere başta olmak üzere tüm hasta tutukluların serbest bırakılması için çalışmalar yürütecek. Platform dün Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde yaptığı açıklamayla kuruluşunu deklere etti. Platform, HALK CEPHESİ, ESP, DHF, ODAK, ÖMP, PARTİZANdan oluşuyor. (İSTANBUL/ANKARA)
Evrensel'i Takip Et