31 Temmuz 2009 00:00

Bursaspor zirveyi hedefliyor!

Bursaspor’un dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi İrfan Koç, ‘’Kesinlikle geçen yılki başarının üzerine çıkmalıyız’’ dedi.

Paylaş

Bursaspor’un dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi İrfan Koç, ‘’Kesinlikle geçen yılki başarının üzerine çıkmalıyız’’ dedi.
Koç, yaptığı açıklamada, en önemli transferi mevcut kadroyu büyük ölçüde koruyarak yaptıklarını, nokta transferlerle takımı daha da güçlendirdiklerini söyledi.
Avusturya’da yapılan 15 günlük kampın çok verimli geçtiğini, özellikle yeni transferlerin takıma çok kolay uyum sağladığını dile getiren Koç, başarılı bir sezon geçireceklerine inandıklarını ifade etti.
Koç, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a, ‘’Hocam, tüm futbolcular çok iyi. Kadroyu nasıl kuracaksın, kura mı çekeceksin’’ diye takıldıklarını belirterek, ‘’Gerçekten çok güçlü bir takım olduk. Geçen sezon bana göre başarılıydık, ama bu sene daha iddialıyız. Kesinlikle geçen yılki başarının üzerine çıkmalıyız. Bursaspor artık şampiyonluklardan söz etmeli’’ diye konuştu. ‘’Ara transferde transfer düşünüyor musunuz?’’ yönündeki soruya Koç, ‘’Doğrusu takımın ilk yarıdaki performansına bakacağız. Eğer gerekirse takviye yapabiliriz, ancak ben takviye gerekeceğini düşünmüyorum’’ yanıtını verdi.
Koç, yeni stat konusuna da değinerek, şunları söyledi: ‘’Stat ile ilgili çalışmaları Büyükşehir Belediyesi yürütüyor. Sanıyorum stat bölüm bölüm yıkılarak yeniden inşa edilecek. Uzun bir süreç olacak, ama biz mutlaka Bursa’ya yakışır bir stat yapılmasını istiyoruz. Sonuçta stat bir kere yapılacak ve uzun süre kullanılacak.’’


SERCAN VE EREN’DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR
Yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor’da, 19 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımı kampından dönen futbolcular Sercan Yıldırım ve Eren Albayrak, düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
Geçen sezon hücum hattında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sercan Yıldırım, Ukrayna’da düzenlenen 25. Avrupa 19 Yaş Altı (A) Gençler Futbol Şampiyonası’nda favori olarak gösterildiklerini ama şanssız şekilde elendiklerini söyledi.
Sercan, şampiyonayla birlikte Genç Milli Takım’da forma giyme süresinin sona erdiğini belirterek, “Hedefim, (A) Milli Takım’da forma giyerek, şampiyonluklar görmek” dedi.
TRANSFERİ BİR KENARA ATTIM
Bursaspor’un, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi kapısından döndüğünü hatırlatan Sercan, şöyle konuştu: “Seyircimiz önünde oynayacağımız Kasımpaşa maçını kazanarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takıma yeni yabancı ve yerli oyuncular geldi. Ağabeylerimizin katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Yeni sezonda 20 gole ulaşarak, gol krallığını yeniden Bursaspor’a taşımayı hedefliyorum. Yeni sezonda takım olarak hedeflerimize de ulaşacağımıza inanıyorum. Transferimle ilgili çıkan haberleri bir kenarı bıraktım. Bursaspor’un başarısı için forma giyeceğim.”
REKABET ŞART
Genç kanat oyuncusu Eren Albayrak ise uzun süre birlikte forma giyen oyunculardan kurulu bir ekip olarak, Avrupa 19 Yaş Altı (A) Gençler Şampiyonası’na şampiyonluk hesaplarıyla gittiklerini ama şanssızlıklarını bir türlü kıramadıklarını ifade etti.
Bursaspor’da birçok mevkide alternatif oyuncu bulunduğunun hatırlatılması üzerine Eren, “Forma rekabetinin olması güzel. Rekabetin olduğu yerde başarı gelir. Altyapıdan yetiştim. Takımın idolleri arasında yer almak istiyorum. Formayı almak için çok çalışacağım” dedi.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

ÖRGÜTLÜ BASIN

SONRAKİ HABER

Michael Schumacher geri dönüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...