03 Ağustos 2009 00:00

Tek Notalık Adam’a ödül

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Dağhan Celayir’in, prodüktörlüğünü, Ceyda Tufan ve Gülen Güler’in yapmış olduğu “Tek Notalık Adam” kısa filmi İspanya’da düzenlenen 32. Cine Elche Uluslararası Film Festivali’nde festivalin...

Paylaş

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Dağhan Celayir’in, prodüktörlüğünü, Ceyda Tufan ve Gülen Güler’in yapmış olduğu “Tek Notalık Adam” kısa filmi İspanya’da düzenlenen 32. Cine Elche Uluslararası Film Festivali’nde festivalin “En İyi Film” ödülünü kazandı.
Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Los Angeles Uluslararası Kısa Film Festivali’nde festivale başvuran 3 bin 200 film arasından seçilen 210 filmle beraber finale kalarak bu festivale bizden seçilen ilk film oldu. “Tek Notalık Adam”, Scarlett Johansson, Demi Moore ve Courteney Cox’un yönettiği kısa filmlerle yarışacak.
Filmin başrolünü Tiyatro ve Dizi Oyuncusu Şehsuvar Aktaş’ın üstlendiği filmde, Genç Tiyatro Oyuncusu Sanem Öge, Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası Şefi Naci Özgüç ve Bursa Devlet Senfoni Orkestrası müzisyenleri rol alıyor.
Tek Notalık Adam, sinema tarihimizin en yüksek bütçeli kısa filmi.
(KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Çocuklar için felsefe kampı

SONRAKİ HABER

Gelin canlar Hacıbektaş’a

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa