03 Ağustos 2009 00:00

En iddialı asker filmi geliyor

Maskelİ Beşler filmlerinin Yazarı ve Yönetmeni Murat Aslan’ın yeni komedi filmi “Çılgın Türkler Görev Somali”nin çekimlerine 10 Ağustos’ta başlanıyor.

Paylaş

Maskelİ Beşler filmlerinin Yazarı ve Yönetmeni Murat Aslan’ın yeni komedi filmi “Çılgın Türkler Görev Somali”nin çekimlerine 10 Ağustos’ta başlanıyor. 450 kopyayla gösterime girmesi beklenen film, Aslan’ın önceki filmleri gibi yine militarist bir tema işleyecek.
Murat Aslan, yeni filminin çekim hazırlıklarını tamamladı. Şükrü Avşar’ın yapımcısı olduğu “Çılgın Türkler Görev Somali”, 27 Kasım 2009 tarihinde gösterime girecek. Hollywood filmlerinde pek çok ünlü oyuncuya eşlik etmiş olan vahşi hayvanlar bu filmin oyuncularını terletecek. Filmin açıklanmayan oyuncu kadrosunda Kadir İnanır ve Maskeli Beşler seri filmlerinden bazı oyunculara da yer verileceği söyleniyor. Film Türkiye, Los Angeles ve Güney Afrika’da çekilecek.
Türkiye’de ve 11 ülkede 27 Kasım’da vizyona girecek olan “Çılgın Türkler Görev Somali” 450 kopya ile izleyiciyle buluşacak. Bugüne kadar en çok izlenen filmler Recep İvedik 2”nin 390, “A.R.O.G.”un 403 kopya olarak vizyona girdiği düşünülürse, filmin epey iddialı olduğu göze çarpıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

YAZILAMA

SONRAKİ HABER

‘Cadının Bohçası’ mağdur çocuklar için açılıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...