06 Ağustos 2009 00:00

‘İlk maçın faturasını ödedik’

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında RSC Anderlecht’i 3-1 yenen Sivasspor’da, teknik direktör Bülent Uygun, “İlk maçta belki de tarihte bir daha yapmayacağımız kadar basit hatalar...

Paylaş

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında RSC Anderlecht’i 3-1 yenen Sivasspor’da, teknik direktör Bülent Uygun, “İlk maçta belki de tarihte bir daha yapmayacağımız kadar basit hatalar yaparak aldığımız mağlubiyetin faturasını ödedik” dedi. Bülent Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, RSC Anderlecht gibi dünyanın önde gelen takımlarından çok güçlü bir ekibi seyircilerinin desteğiyle yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gerek transfer anlamında, gerek giden oyuncular anlamında, gerekse sakatlıklar anlamında çok zor günler geçirdiklerini ifade eden Uygun, “ İlk maçta belki de tarihte bir daha yapmayacağımız kadar basit hatalar yaparak aldığımız mağlubiyetin faturasını ödedik. Maç 2-0 olduktan sonra frikikten bir pozisyonumuz var, eğer belki 3-0 yapsak Türkiye’de şimdiye kadar imkansız gibi gözüken birçok şeyi başaran Sivasspor, buradaki atacağı golle belki de bir imkansızı daha başaracaktı. Ama olmadı” diye konuştu.
Futbolcularıyla gurur duyduğunu belirten Uygun, “Onların yapmak istedikleri ve sahada uygulamaya çalıştıkları herşeyin güzelliğinden dolayı da onur duyuyorum” dedi. Uygun, bundan sonraki en büyük hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi’ne kalarak Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek olduğunu sözlerine ekledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sami Yen’de tur gecesi

SONRAKİ HABER

HAYATIN İÇİNDEN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...