08 Ağustos 2009 00:00

Daum: Hatalara rağmen memnunum

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinin ardından değerlendirme yapan FB Teknik Direktörü Christoph Daum, ‘’Sanırım skor olarak önde olduğumuz için son dakikalarda futbolcularım...

Paylaş

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinin ardından değerlendirme yapan FB Teknik Direktörü Christoph Daum, ‘’Sanırım skor olarak önde olduğumuz için son dakikalarda futbolcularım, Denizlispor maçını da düşünerek ‘Tamam artık, bu turu geçtik’ diye düşündü ve kalemizde gol gördük. Sonuçta takımımı kutluyorum, turu geçme hedefimizi yakaladık’’ diye konuştu.
2 maçta da Honved’den daha iyi bir ekip olduklarını gösterdiklerini anlatan Daum, ‘’Honved, hem İstanbul’da hem burada hiçbir zaman pes etmedi, 2 maçta da iyi mücadele etti. 60 dakika kadar 10 kişiyle oynadık, bu maçın sonunda kendini belli etti. Ama takımımızı kutlamam gerekiyor, hiç itiraz etmeden disiplinli bir biçimde 10 kişiyle iyi bir mücadele gösterdi’’ dedi.
FUTBOLCULARIMI KORUMALIYIM
Savunmadaki sıkıntıya nasıl çözüm bulacağı sorulan Daum, ‘’Bunun tek çaresi var daha çok çalışmak. Çalışarak hataları gidermek istiyoruz. Gördüğümüz pozisyonlar maçın sonuna doğru oldu. 10 kişiyle oynadık. Biraz da futbolcularımı korumam gerekiyor. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Neeskens: Futbolumuz zevk verdi

SONRAKİ HABER

ABAKÜS

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...