09 Ağustos 2009 00:00

KÜLT-ABLASI

Bir yan yağmur, çamur, sel… Diğer tarafın fokur fokur altı kaynıyor. Ama ben huri nuri meselelerine sardırdım… Özgür irademle değil elbet. Uyaranların çokluğundan. Pek sıyırdığım da söylenemez aslında. Kısık ateşte epeyce bekletilmem gerekiyor gibi görünüyorsa da normal kıvamım bu.

Paylaş

Bir yan yağmur, çamur, sel… Diğer tarafın fokur fokur altı kaynıyor. Ama ben huri nuri meselelerine sardırdım… Özgür irademle değil elbet. Uyaranların çokluğundan. Pek sıyırdığım da söylenemez aslında. Kısık ateşte epeyce bekletilmem gerekiyor gibi görünüyorsa da normal kıvamım bu. Olağanüstü bir hal yok… Dolandırmadan sadede geleyim. Hurisi, nurisi hangi koşullarla kaç adet kazanılıyor, taksitler ne alemde, huri bonusunu iptal eden kusurlu “hareket”ler neler 32 kısım tekmili birden hepsi burada… Ulusal kanallardan, çok satan gazetelerden sonra… Fırsat bu fırsat…
Pazarcı üslubunu mazur görün. Cübbeli Ahmet Hoca’sından Halis Toprak’a, röportaj esnasından elini beline koyup gayet haklı bir serzenişle ben de nuri isterim diyen Ayşe Arman’a kadar huri meselesi bu aralar ısıtılıp ısıtılıp o kadar önüme koyuldu ki meseleyi herkes öyle etüt etti öyle didikledi ki ağzımdan dökülenlere mani olamadım. Hayatla ilgimiz alakamızın deyim yerindeyse rızkımızın kesilmiş olduğu düşünülüyor ki bu aralar hurilere takıldı herkes.
Bu tarafı hallemedik ufukta da ışık görünmüyor bari diğer tarafı layıkıyla yerine getirelim mesajı bana da dank etmeye başlamıştı ki yetmedi Adnan Hoca da çıktı televizyona. İşin bilimsel yanından girdi. Kıyamet alametlerinden mehdilik meselesine saydı döktü. Cübbeli’ye gerekli konularda ağzının payını verdi. Harun Yahya sazı eline alır da evrim meselesine girmez mi? Girdi valla. Evrime körü körüne ‘iman edenleri’ eleştirdi. Sade evrime olsa iyi ben ne teorilere iman etmiştim oysa elin Pisagor’una bile gözüm kapalı güvenmiştim. Hata etmişim.
Hurilere nurilere prim vermeyişim bundan herhalde. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Hangi teoriye iman edeceğimi bile şaşırmış yanlış tarafa sapmışım. Hadi benim şansım yok hurisini nurisini garanti etmiş adamların ayağına çelme takıyorum bir de! Olacak iş değil. Neyse. Ahir zaman işi şimdi mi patladı benim mi gözümdeki perde açıldı da hidayete mi erdim bilemeyeceğim ama öbür taraftan haberler iyi. Huri borsası yükselişte. Bahçeli köşkler, öldür Allah bakireliği bozulmamış ve bozulmayacak huriler gündemimizde.
Kadınlar boşuna heveslenmesin. Ayşe Arman ben de isterim benim de libidom var diye tepinse de yok, ne huri ne nuri. Boynunu eğip kocana gideceksin kardeşim. Aslan gibi adam neyine yetmiyor. Hem durumlar bildiğin gibi değil, cennette kocan bile on kaplan gücünde. Ha kocadan memnun değilsen zaten beter bir adamsa cennete peşinden gelemez rahatsın. Öyle savcılığa şikayete bürokrasiye dosyaya dilekçeye lüzum yok. Arka arkaya kocaları tarafından vurulan kadınların hepsine müjde nihayet rahat edecekler. Başka sorusu olan. Koca çatır çatır yanıyor ben geldim serin serin cennette oturuyorum gılmanlar bize nasip olmayacakmış yalnız mı oturacağım sonsuzluk boyu sorusunun cevabı cübbeli hocamızdan. Bir şehide verileceksin kızım. Sakın erkekler kucak kucak alıyor sen veriliyorsun meselesine takılma eşitlik teranesine girme fıtrat böyle. Belki de huriler ve gılmanların nüfusu birbirinden farklı. İhtiyaca göre üretilmiş. Huri bol bulamaç Halis Toprak bile huri hayalinde.
Adamcağızlar bu dünyada gün yüzü mü gördü? Ne yeme ne içme ne eğlence ne evlilik adeta bir rahip hayatı yaşadılar. Cenneti beklemek elbet hakları.
Mesaj tamam. Öbür dünya moduna geçtik açsan da açıksan da aldırma gözün bu dünyanın hurilerine kaymasın söz dinlersen yerin hazır kendini öteki tarafa sakla. Sakın isyan edip sesini de yükseltme neden hem Halis’e hem bana huri düşüyor deme adam hak etmiş ki hayalini kuruyor. Bu dünyanın envanterine bakma Sultan Süleyman’a kalmayan dünya Halis’e Ahmet’e mi kalacak. Hepsinin serveti geçici. Sen yolundan dönme.
Ha bir de sakın sakın evrim teorisidir Pisagor’dur böyle gavur paganlara prim verme. Bu dünyada bir lokma geçmeyen kursağın bari öte tarafa hazırlansın. Ramazan geliyor ondan mı yoksa yoksa topluca hidayete ereceğiz de benim mi kabım almıyor diye düşünmeden edemiyorum. Algıda seçicilik de ben mi cımbızla çekip çıkartıyorum bilemiyorum. Ama yine de dikkatli olun bu aralar.
Siz hangi teoriye iman ediyorsunuz bilemiyorum ama bir an önce evrim teorisinden tövbe edip, big bang teorisine iman etseniz iyi olur, zira hava durumuna bakılırsa kıyamet koptu kopacak.
ayşebengi
ÖNCEKİ HABER

KİRVEME MEKTUPLAR

SONRAKİ HABER

‘Emekliye 11 Lira verirken utanmadınız mı?’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa