10 Ağustos 2009 00:00

Yönetimden Uygun ve hakeme eleştiri!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada sahalarında ve seyircilerinin desteğiyle kazanmak için maça çıktıklarını belirterek...

Paylaş

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada sahalarında ve seyircilerinin desteğiyle kazanmak için maça çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:
‘’Karşımızda da Trabzonspor gibi şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu biliyorduk. Özellikle 2 sezondan beri Sivasspor’un başarılarından sonra insanların bizden beklentilerinin ne kadar üst seviyede olduğunun da farkındayız. Fakat geçen sezonki takımdan giden arkadaşlarla birlikte temel direkleri olan diğer futbolcu kardeşlerimizin sakat olması, takımdaki diğer anlamdaki 2-3 futbolcunun kampa geç katılarak, sakatlıklarından dolayı form grafiklerinin çok üst seviyede olmamış olması tam anlamıyla Sivasspor’un gerçek performansını sergilemesini hep engelliyor.’’
Milli takım maçı arasına dek belki bu sıkıntıları yaşayacaklarını ama transfer yaparak ve aynı zamanda geçen sezonki başarıya yaklaşan bir Sivasspor olacağına inandığını belirten Uygun, ‘’Trabzonspor camiasını kutluyorum. Çok istekliydiler. İyi futbol oynadılar. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ve kazandılar’’ dedi.
‘’Anadolu’da Trabzonspor ve Sivasspor’un arasında bir kısır çekişme yaratılmaya çalışıldığı, bu konuda bir endişesinin olup olmadığının’’ sorulması üzerine Uygun, ‘’Anadolu’nun ağabeyiliğini’’ yapmış, birçok başarılar ve şampiyonluk kazanmış Trabzonspor ile diğer Anadolu takımlarının çekişme içine sokulma şansının olmadığını kaydetti.
Trabzonspor’un, hem Trabzon’un, hem Anadolu’nun gururu olduğunu, Sivasspor ve diğer takımların da Anadolu’nun güzide takımları olduğunu vurgulayan Uygun, şöyle devam etti: ‘’Özellikle medyamız tarafından bu biraz daha ateşleniyor. Ben şunu görüyorum, biraz daha psikopat taraftara sevimli görünmek adına yapılan yazılımlardır bunlar. Onlar ancak onlarla muhatap olabilirler. Ancak onların gönüllerini alabilirler. Ama gerçekler hep ortadadır.
Trabzonspor, Anadolu’da yaptığı başarılarla herkesin takdirini kazanmıştır. Sivasspor da dünyada hiç olmamış, 2 sezon arka arkaya bu kadar kısıtlı bütçelerle gerek futboluyla, gerek yaptığı başarılarla takdir kazanmıştır.’’
YÖNETİMDEN UYGUN VE HAKEME ELEŞTİRİ!
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ‘’Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. Bizim hatamız da sağbekimizde oynayan Uğur. Yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız Uğur’du. Maç boyunca takımı bozdu,” dedi.
Hakemin böyle bir havada 2 kez su molası vermesine bir anlam veremediğini belirten Ünsal, Bülent Uygun’un Uğur’da ısrar etmesine anlam veremediğini ifade eden Ünsal, takdirin de Uygun’a ait olduğunu bildirdi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Beşiktaş’ta Yıldıray iddiası

SONRAKİ HABER

Hugo Broos: Maçı söküp aldık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa