10 Ağustos 2009 00:00

Beşiktaş’ta Yıldıray iddiası

Arjantinli futbolcusu Delgado’yu sözleşmesini askıya alması konusunda ikna edemeyen ve yabancı kontenjanı dolu olduğu için rotasını mecburen yerli isimlere çeviren siyah-beyazlı yönetimin...

Paylaş

Arjantinli futbolcusu Delgado’yu sözleşmesini askıya alması konusunda ikna edemeyen ve yabancı kontenjanı dolu olduğu için rotasını mecburen yerli isimlere çeviren siyah-beyazlı yönetimin, Stuttgart’ta forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk’le ilgilendiği öğrenildi.
Daha önce de Beşiktaş’ın gündemine gelen ve “Ben zaten Türkiye’de oynamayı istiyorum” diyen Yıldıray Baştürk’ün transferi için Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in, Almanya’ya gittiği iddia edildi.
‘BEŞİKTAŞ KULÜBÜ İLE BİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI’
Stuttgart forması giyen milli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği ve Beşiktaş ile sözleşme imzalanması konuşulurken, futbolcunun menajeri Reza Fazali, Yıldıray’a geçmiş yıllarda olduğu gibi yine bu sezon önceside Türkiye’den teklifler geldiğini ancak son günlerde Beşiktaş Kulübü ile bir temasları olmadığını söyledi.
Yıldıray’ın geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında gerçek performansını ortaya koyamadığının altını çizen Fazeli, Yıldıray’ın bu sezon Stuttgart forması ile başarı sağlamak istediğini belirtti.
Reza Fazeli Yıldıray’ın Stuttgart Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunun da söylerken, şu an için Alman kulübünün milli futbolcu için bonservis bedeli belirlemediğini belirtti. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

SÖZ OLA TORBA DOLA

SONRAKİ HABER

Yönetimden Uygun ve hakeme eleştiri!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...