10 Ağustos 2009 00:00

Başkan sözünü tutsun

Tokat Yeniyurt Mahallesi sakinleri, mahallelerine Tokat Belediyesi tarafından Yeşilırmak boyunca dökülen çöplerden rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Paylaş

Tokat Yeniyurt Mahallesi sakinleri, mahallelerine Tokat Belediyesi tarafından Yeşilırmak boyunca dökülen çöplerden rahatsız olduklarını dile getirdiler. Yığılan çöpler, çöplerden yayılan pis kokular ve yoldan geçen araçların kaldırdığı toz çevre sakinlerinin hayatını olumsuz yönde etkiliyor Yeşilırmak’a dökülen kanalizasyonun yol açtığı balık ölümleri de bir başka sorun.
Mahalle sakinlerinden İsmail Yılmaz belediye başkanının seçimden önce “Çöp dökülen yerde park yapacağız, parkta da çay içeceğiz!” diye söz verdiğini ancak değişen bir şeyin olmadığını belirtti. Bir başka mahalle sakini İlyas Yılmaz ise bu pisliğe bolca köpek geldiğini, çocuklarla köpeklerin temasından hastalık geçmesinden korktuklarını söyledi.
İlyas Yılmaz, çöp sorunuyla ilgili bir imza kampanyası düzenleyeceklerini ve bir basın açıklaması ile belediye başkanına imzaları vereceklerini belirti. Yılmaz, tüm yasal ve meşru yollara başvurarak kendilerini olumsuz yönde etkileyen bu sorunu dile getireceklerini söyledi. (Tokat/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Rize’de HES Kurultayı

SONRAKİ HABER

800 bin dolarlık lüks konutlar kapışıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...