12 Ağustos 2009 00:00

‘MHP bu süreçte yer almayacak’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında hükümete yönelik çok ağır ithamlarda bulundu.

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında hükümete yönelik çok ağır ithamlarda bulundu.
Erdoğan’ı “Kimliksiz ve kişiliksiz siyaset yapmak”la suçlayan Bahçeli, “Kandil kadrolarına teslim olan hükümet, bebek katilini 4. koordinatör olarak devreye sokuyor” dedi.
ERRDĞAN’A YANIT VERDİ
Erdoğan’ın AKP grup toplantısında, “Bahçeli bizim vatan sevgimizi ölçecek kalitede değil” sözlerine yanıt veren Bahçeli, “AK Parti, PKK’nın taşeronluğunu yapıyor. Abdullah Gül ve Erdoğan rol paylaşıyor. Bu toplumsal yıkım projesinin yeni bir aşaması. Bebek katili 4. koordinatör olarak devreye sokuluyor. AK Parti hükümeti Kandil kadrolarına teslim oldu. MHP hiçbir şekilde bu sürecin içinde yer almayacaktır. Bu vatan sahipsiz değildir. Erdoğan’ın sürdürdüğü ilkesiz politikalar, karşımıza hezimet ve teslimiyet olarak çıkmıştır” diye konuştu.
Erdoğan’ı, etnik kimlikle milli kimliği karıştırmakla suçlayan Bahçeli, “Türklüğü etnik kimlik gibi görüyor. Tercih ettiği yol, hükümeti ve ülkemizi açmaza sürüklemiştir. Erdoğan masanın bir ucuna oturdu diğer tarafına kimin oturacağı konusunda rekabet başladı” dedi.
ANKARA
ÖNCEKİ HABER

Baykal arayışa da kapalı

SONRAKİ HABER

Rakiplerinin boşluğuna çalıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa