13 Ağustos 2009 00:00

Trabzonspor’un hedefleri büyük

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı, ligde de şampiyonluğu çok istediklerini söyledi.

Paylaş

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı, ligde de şampiyonluğu çok istediklerini söyledi.
Bordo-mavili takımın dün yaptığı antrenmanı izleyen Şener, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Şener, Sivasspor galibiyetinin çok iyi bir sonuç olduğunu belirterek, ‘’Geçen sene lig ikincisi olan bir takıma karşı oynadık. Galip gelerek hem geçen senenin rövanşını aldık hem de lige iyi başlangıç yaptık, inşallah böyle devam ederiz’’ dedi.
UEFA Avrupa Ligi’ni çok önemsediğini ifade eden Şener, ‘’Avrupa Ligi maçları 20-27 Ağustos’ta belli oluyor, şampiyonluk gelecek sene 15 Mayıs’ta belli oluyor. İkisini de çok istiyoruz’’ diye konuştu.
TOULOUSE YORUMU
Şener, Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri Toulouse’u değerlendirerek, ‘’Futbolda oynanmadan bir şey belli olmuyor. Ama bizim takım Avrupa Ligi’nde grupları hak ediyor. Gruplara katılmayı planlıyoruz, inşallah başarırız’’ ifadelerini kullandı.
En son kadrolarına Hırvat oyuncu Gabriç’i kattıklarını ve artık futbolu düşünmek istediklerini anlatan Şener, şöyle konuştu: ‘’Ama transfer 12 ay boyunca devam eder. Transfer bitti diye bir şey olmaz. Hoca isterse, ve oyuncu kulübe uygunsa ona göre alırız.’’
7 EKSİKLE ÇALIŞTILAR
Bu arada Trabzonspor, hafta sonu sahasında Diyarbakırspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde, yapılan antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Ünal, Zafer, Selçuk ile milli takım kamplarında bulunan Ceyhun, Onur, Song ve Cale katılmadı. Dünkü antrenmana gribal enfeksiyon nedeniyle katılmayan Alanzinho, sakatlığı süren Yattara ile birlikte koşu yaptı. Antrenmanda bordo mavili futbolcular, iki bölüm halinde çalıştılar. İlk bölümde sahada istasyon çalışması yapan bordo mavililer, daha sonra kondisyon salonunda kuvvet çalışması yaptılar. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

zama zingo

SONRAKİ HABER

Favoriler Elvan’dan çekiniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa