15 Ağustos 2009 00:00

‘Savaşın çıktığı yerde barışı haykıracağız’

DTP Mardin İl Başkanı Davut Bozan, bugün başlayacak 1. Eruh-Çırav Doğa ve Kültür Sanat Festivali için çok sayıda kişi ile birlikte sabah saatlerinde hareket edeceklerini belirterek...

Paylaş

DTP Mardin İl Başkanı Davut Bozan, bugün başlayacak 1. Eruh-Çırav Doğa ve Kültür Sanat Festivali için çok sayıda kişi ile birlikte sabah saatlerinde hareket edeceklerini belirterek, “Çatışmalı sürecin ilk başladığı yer olan Eruh’ta bir daha çatışma yaşanmaması için barışı haykıracağız” dedi.
FESTİVAL İÇİN HAZIRLIKLAR TAMAM
DTP Mardin İl Başkanı Davut Bozan, 1. Eruh-Çırav Doğa ve Kültür Sanat Festivali’ne ilişkin kentte yaptıkları hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, “Yarın (bugün) çatışmalı sürecin ilk başladığı yer olan Eruh’ta, çatışmaların sona ermesi için barışı haykıracağız. Bu konuda tüm halkın duyarlı olmasını istiyoruz” dedi. Kürt sorununun daha demokratik yollarla çözülmesi gerektiğini ifade eden Bozan, Mardin halkının da bugün yapılacak festivale davetli olduğunu söyledi. Bozan, çok sayıda kişi ile birlikte sabah saat 07.00’de DTP Mardin il binası önünden Eruh’a hareket edeceklerini kaydetti.
(Mardin/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

Urla Belediyesi yarım ücret ödüyor

SONRAKİ HABER

AKS işçileri hakları için direniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...