15 Ağustos 2009 00:00

‘Topbaş arkamızda’ tehdidi

Fatih’te maddi hasar meydana getiren bir kaza yapan Avukat Nurcan Yanardağ’ın, cipinin muayene ve trafik sigortası olmadığı gerekçesiyle ceza kesen trafik polislerine, “Ben Kadir Topbaş’ın basın danışmanının eşiyim.

Paylaş

Fatih’te maddi hasar meydana getiren bir kaza yapan Avukat Nurcan Yanardağ’ın, cipinin muayene ve trafik sigortası olmadığı gerekçesiyle ceza kesen trafik polislerine, “Ben Kadir Topbaş’ın basın danışmanının eşiyim. Bana ceza kesemezsiniz. Aksi takdirde konu başka yerlere intikal eder” diyerek saldırdığı iddia edildi. Her iki taraf da hastaneden darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.
İddialara göre Nurcan Yanardağ, 34 BF 7536 plakalı Honda cipiyle saat 02.30 sıralarında Vatan Caddesi’nde kaza yaptı. Cipte bulunan akrabası Nuran Uygun ve oğlu Işık Sinan ile birlikte kazadan yara almadan kurtulan Yanardağ, olay yerine polis çağırdı. Polis maddi hasarlı kazalarda rapor tutmadıklarını belirterek, Yanardağ’a raporu kendisinin tutması için tutanak belgesi verdi. Ancak Yanardağ, ısrarla polisin rapor tutmasını istedi. Kaza raporu tutan polis memuru, cipin trafik muayene tarihinin geçtiği gerekçesiyle de Yanardağ’a ceza yazdı.
TARTIŞMA POLİS MERKEZİNDE BİTTİ
Kendisine ceza yazılmasına sinirlenen Yanardağ ile polis memuru arasında başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. Polis memurlarının iddiasına göre polisleri tehdit eden Yanardağ, “Sicil numaranızı verin. Ben yapacağımı biliyorum” dedi. Daha sonra memurlardan birinin üzerine yürüyen Yanardağ, polisin düğmesini koparıp, kolunu tırnağıyla yaraladı. Darp raporu alan iki taraf da Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi’ne giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Konuyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın, bilgi istedi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Malatya’da çiftçinin suyu yok

SONRAKİ HABER

Korucu baskısı köyü terk ettirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...