18 Ağustos 2009 00:00

‘Taraftarlar sabırlı olmalı’

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu, Diyarbakırspor maçının taraftarının, yönetimin, futbolcuların, teknik heyetin hiç düşünmediği bir netice ile tamamlandığını belirterek, ‘’Son derece üzücü 3 puan kaybettik.

Paylaş

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu, Diyarbakırspor maçının taraftarının, yönetimin, futbolcuların, teknik heyetin hiç düşünmediği bir netice ile tamamlandığını belirterek, ‘’Son derece üzücü 3 puan kaybettik. Ama zaman zaman futbolda bu tarz kazalar oluyor. Önemli olan takımı bu tip durumlarda paniklemeden toparlamak, gelecek maçlara umutla bakacak hale getirmek’’ dedi.
Bordo-mavili takımın dünkü antrenmanı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Salihoğlu, Diyarbakırspor karşısında alınan sonuçta birçok oyuncunun sakatlığı, hastalığı gibi konuların etkili olduğunu ifade etti ancak bunun mazeret sayılamayacağını kaydetti.
Fransa’nın Toulouse takımı ile yapacakları maça ilişkin ise Hacısalihoğlu, ‘’Avrupa kupası maçlarının ortamı farklıdır. Ligde alınan galibiyet, mağlubiyetler o maç için ölçü olmaz. Apayrı bir atmosferde oynanır. Toulouse ile sahamızda yapacağımız maçı tur atlayabileceğimiz bir sonuçla tamamlamak istiyoruz. Camia da bu beklenti içinde’’ diye konuştu.
TARAFTAR TEPKİSİ
Bir gazetecinin, ‘’Diyarbakırspor yenilgisinin ardından taraftarların tepki vermesini ve Fatih Tekke’yi isteyen tezahüratlarda bulunmasını nasıl değerlendiriyorsunuz’’ sorusuna ise Hacısalihoğlu, şöyle yanıt verdi:
‘’Taraftar bir maçlık, bir neticelik sonuca göre tepki vermemeli. Çok iyi değerlendirilmiş, çok mantık ölçüsüne sığdırılan bir tepki olarak düşünmüyorum. Ama taraftarın düşüncesidir, bu konuları her maçtan sonra takımın aleyhine tezahürat şekline dönüştürürsek takımın toparlanmamasına sebep oluruz. Bana göre doğru bir davranış değil.’’
MORALSİZ İDMAN
Bu arada Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında 20 Ağustos Perşembe günü Toulouse ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Hugo Broos yönetimindeki antrenmana, sakatlığı bulunan Zafer ve hasta olan Gabriç katılmazken, Yattara ve Gökhan doktor kontrolünde çalıştı.
Bordo-mavililer, antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Trabzonspor, bugün yapacağı antrenmanla Toulouse maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Bu arada, Toulouse’un yarın Türkiye’ye geleceği ve maçın yapılacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda son çalışmasını gerçekleştireceği bildirildi. Karşılaşmanın biletlerinin de bugün satışa sunulacağı kaydedildi.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Elvan, fair play ödülüne aday olabilir

SONRAKİ HABER

Dengesizlik daha belirgin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...