19 Ağustos 2009 00:00

Emek Partisi’nden ETİ grevine destek

Eskişehir ETİ fabrikasında başlayan grev altıncı gününe girerken, grevdeki ETİ işçisine birçok emek örgütü ve siyasi partiden de destek gelmeye devam ediyor.

Paylaş

Eskişehir ETİ fabrikasında başlayan grev altıncı gününe girerken, grevdeki ETİ işçisine birçok emek örgütü ve siyasi partiden de destek gelmeye devam ediyor. Grevcileri dün de Emek Partisi (EMEP) Eskişehir il ve ilçe yöneticileriyle, kadın komisyonu ve gençlik yöneticileri ziyaret etti. Tek Gıda-İş Sendikası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan EMEP İl Başkanı Hüseyin Öge, “ETİ işçisi yaşanan bunca hak gaspına ve açlık sınırının altındaki ücrete karşı grevin bir silah olduğunu dosta düşmana göstermiştir. İşçi sınıfının en büyük gücü örgütlü güç ve birleşik mücadeledir. Emek Partisi olarak işçisinin bu haklı mücadelesinde sonuna kadar yanlarında olacağız” dedi.
Tek Gıda-İş Eskişehir Şube Başkanı Kadir Özenler de şunları söyledi: “Emek Partisi safını ve yerini bildiğimiz bir parti. Adında emek olan bir parti. Onlara ziyaretleri ve bize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. (ESKİŞEHİR)
ÖNCEKİ HABER

TPAO işçilerinden son uyarı

SONRAKİ HABER

Ford Cumhuriyeti’nde modern kölelik 2

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa