20 Ağustos 2009 00:00

‘Efes Pilsen World Cup 8’, 26 Ağustos’ta başlayacak

Basketbolda (A) Milli Erkek Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi son provasını, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek ‘’Efes Pilsen World Cup 8’’de yapacak.

Paylaş

Basketbolda (A) Milli Erkek Takımı, Avrupa Şampiyonası öncesi son provasını, 26-30 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek ‘’Efes Pilsen World Cup 8’’de yapacak. Ankara Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvaya, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Büyük Britanya, Hırvatistan, Letonya ve Makedonya katılacak.
Basketbol Federasyonu ile Efes Pilsen tarafından bu bu yıl 8.’incisi düzenlenen turnuvaya, 7 yılda 5 kıtadan toplam 23 ülke katıldı. Bu yıl 2. kez Ankara’nın ev sahipliği yapacağı turnuva, 2002-2005 yılları arasında 4 kez İstanbul’da, 2006 yılında Ankara’da, 2007 yılında İzmir’de ve geçen yıl da Konya’da düzenlendi.
Basketbolseverler turnuvanın biletlerini, ‘’www.biletix.com’’ internet sitesinden, Ankamall Alışveriş Merkezi’nde kurulan ‘’Efes Pilsen World Cup 8’’ standından, 25 Ağustos Salı gününden itibaren de Atatürk Spor Salonu gişelerinden alabilecek. Turnuvanın kombine bilet fiyatı 65 TL, günlük bilet fiyatı 15 TL olarak belirlenirken, bu fiyatlar bayanlar için 50 ve 10 TL olarak uygulanacak. Turnuva öncesinde basketbolseverler için çeşitli organizasyonlar gerçekleştirilecek. Ankamall Alışveriş Merkezi’nde ‘’Streetball’’ turnuvası düzenlenecek. Basketbolseverler ayrıca ‘’Foto Basket’’ standında milli takım formalarıyla fotoğraf çektirebilecek.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Play-off turunda ilk mücadeleler

SONRAKİ HABER

HAYATIN İÇİNDEN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa