25 Ağustos 2009 00:00

‘Düşündüğümüz çizgide değiliz’

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig’in ilk üç haftası sonunda kendisine ve takımına yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.

Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig’in ilk üç haftası sonunda kendisine ve takımına yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.
Gaziantepspor maçı hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdüren siyah beyazlı takımda, antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden teknik direktör Denizli Gençlerbirliği beraberliği ardından yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. Beni ve takımımı eleştirenlerin bilgisi kadar benim unutmuşluğum vardır diyen Denizli konuşmasını şöyle sürdürdü: “Eleştiriler her zaman yapılır ve yapılacaktır. Ben buraya geldiğim günden itibaren Beşiktaş’ın başarısı için futbolcularımla üst düzeyde mücadele veriyorum. İlk 3 haftada puan kayıpları çok önemli değil. Çok iyi işler yapmadığımızın farkındayız. Sezonun bu dönemi takımları olumsuz etkileyebilir. Bunun iki nedeni vardır. Birincisi iki kupa başarısı elde eden futbolcular bu başarıyı devam ettirmek arzusu içinde farklı bir motivasyona girebilirler. İkincisi yeni gelen oyuncular bu başarıyı kazanmış oyunculara uyum sağlama süresi yaşarlar. Bu sıkıntılı dönemi en kısa zamanda geçmeye çalışacağız. Ligin ilk 3 maçı sonrası düşündüğümüz çizgide olmadığımızın farkındayım. Uzun soluklu bu yarışta kaybettiğimiz bu puanlar Beşiktaş’ı şampiyonluk yolundan alıkoymayacaktır.”
‘BEKLEYİP GÖRÜN’
Mustafa Denizli son 5 sezonun en kötü lig başlangıcını yaptıklarıyla ilgili haberlere ilgili olarak ise “Son 5 yıl da iyi başlanmış da ne olmuş, biri bana bunu açıklasın” şeklinde konuştu.
Deneyimli teknik adam ilk 3 hafta sonunda 7 puanda olsalar Beşiktaş’la ilgili kimsenin olumsuz yorumda bulunmayacağını belirterek, “Kimse ulemalık taslayamayacaktı. Bu takımı yokmuş gibi görenler ve göstermek isteyenler yanlış yoldadırlar. Bu eleştirilere geçen sene de yaşıyorduk. Halep orda ise arşın buradadır. Herkes neler yapacağımız bekleyip görsün” dedi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Açılım polemiği

SONRAKİ HABER

DTP’li Kadınlar: ‘Kürtlerin iradesi kabul edilsin’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...