27 Ağustos 2009 00:00

Beşiktaş’ın rakipleri bugün belli oluyor

AVRUPA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Beşiktaş’ın gruptaki rakipleri bugün çekilecek kura sonrası belli olacak.

Paylaş

AVRUPA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan temsilcimiz Beşiktaş’ın gruptaki rakipleri bugün çekilecek kura sonrası belli olacak.
Kura çekiminde 3. torbanın son takımı olarak yer alacak olan Beşiktaş’ı, 1. ve 2. torbada çok güçlü ekipler bekliyor. Barcelona, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Milan, Arsenal, Sevilla, Bayern Münih, Real Madrid, Inter, Olympic Lyon, Porto ve Juventus gibi isimlerden ikisi Beşiktaş’ın rakibi olacak.
Şampiyonlar Ligi’nde kura çekimi bugün saat 19.00’da gerçekleştirilecek.
Şampiyonlar Ligi grup maçları 15 Eylül tarihinde başlayıp, 9 Aralık 2009 tarihinde sona erecek.
YUSUF VE NOBRE YOK
Bu arada Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü.
Sakatlıkları süren Yusuf, Rüştü ve Nobre idmana katılmazlen, Bobo takımdan ayrı olarak çalıştı. Önceki gün yapılan çalışmayı sol alt adalesindeki ağrıları sebebiyle yarıda bırakan Nobre’nin durumunun ciddi olduğu ve Gaziantepspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Ayrıca sağ alt adalesindeki sakatlığı süren Yusuf Şimşek’in de Gaziantepspor’a karşı forma giyemeyeceği açıklandı.
Siyah Beyazlı takımdaki diğer sakat oyuncular Rüştü ve Bobo’nun durumlarının ise daha sonra belli olacağı öğrenildi.
Öte yandan sezon başında geçirdikleri ameliyatlar sebebiyle bu sezon henüz forma giyemeyen Ekrem Dağ ve İbrahim Toraman’ın tedavilerinde ise son aşamaya gelindiği öğrenildi. Bu futboyculardan Ekrem’in teknik direktör Denizli’nin şans vermesi halinde Gaziantepspor karşısanda forma giyebileceği belirtilirken, İbrahim Toraman’ın ligin 5. haftasında oynanacak olan Galatasaray maçına yetişebileceği kaydedildi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Sivasspor’dan buraya kadar

SONRAKİ HABER

Debrecen, 14 yıl sonra Macarları coşturdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...