29 Ağustos 2009 00:00

zama zingo

Sabahların sultanı “Doktorum” programı, tezahürat yapan seyircileri, böyle kendinden emin, rahat tavırlı doktorlarıyla, ilginç bir program olmuş. En azından bizim alışık olduğumuz programlara o kadar benzemiyor.

Paylaş

* Sabahların sultanı “Doktorum” programı, tezahürat yapan seyircileri, böyle kendinden emin, rahat tavırlı doktorlarıyla, ilginç bir program olmuş. En azından bizim alışık olduğumuz programlara o kadar benzemiyor. Daha çok Amerikan programları gibi. Çünkü onlarda, stüdyoda yemek yapan bir kadının olduğu program bile, buna benzer bir şekilde. Aşçı stüdyoya geliyor alkış, yemek yapıyor alkış falan. Bu doktorlar da ona benziyor.
* Tezahüratla tedavi arasında nasıl bir bağlantı var. Çözebilen haber versin.
* Türkiye işi doktorlu program öyle olmaz, böyle olur: Doktor konuk anlatır, arada göbek atılır. Ferhat Göçer gibi doktor şarkıcılar sık sık konuk edilir. Sesi Seda Sayan kadar gür sunucu, bağırarak doktora anlattığı her şeyi bir daha bir daha anlattırır. Doktor, hasta, sunucu ve seyirciler karşılıklı kolbastı oynayarak programı kapatır.
* Var Mısın Yok Musun’da, çok zor bir dağılım gerçekleşti. Son dört kutudan üçü 500 bindi. 220 bin TL’lik teklif geldi. Uzun süre tartışıldı ama bunu kabul eden insan herhalde hayatının geri kalanında uyuyamaz bence. Nitekim Osman Bey devam etti. Üst üste iki 500 bini açtırınca, biraz da paniğe kapılıp 120 binlik teklifi kabul etti. Oysa, son iki kutudan biri 500 bindi, ve o kendi kutusuydu.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Gruplar umut verici

SONRAKİ HABER

İHD’den Günlük gazetesine destek ziyareti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...