31 Ağustos 2009 00:00
Baki kalan kubbede hoş bir seda
Fotoğrafevi, 15 sanatçının katılımı ile oluşan ve bir yıllık çalışmanın ürünü bir sergiyle günümüzdeki Osmanlı algısının peşine düşüyor.
Bu projede yer alan fotoğraflar, 12-24 Eylül tarihlerinde İstiklal Caddesindeki Fotoğrafevi Allianz Galerisinde sergilenecek.
Sergi ile eş zamanlı olarak ayrıca, Fotografevi Yayınlarından bir kitap da hazırlanıyor. Bu proje, günümüzde politik, felsefi ve kültürel olarak tartışmalı bir olguyu bir de görsel bakımdan gündemde tutmayı amaçlıyor.
Projenin editörlüğü, Fotoğrafçı Haluk Çobanoğluna ait. Sergi katılımcıları: Nuran Akkaya, Yaşar Şahin, Melodi Çorumlu, Mehmet Ali Civelek, Melike Bakıcı, Serpil Eği, Hasan Bilgehan, Filiz Seyhan, Gülçin Özbek, Gökmen Coşar, Şafak Tülümen, Selçuk Akbulut. (KÜLTÜR SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et