31 Ağustos 2009 00:00

Baki kalan kubbede hoş bir seda


Fotoğrafevi, 15 sanatçının katılımı ile oluşan ve bir yıllık çalışmanın ürünü bir sergiyle günümüzdeki Osmanlı algısının peşine düşüyor.
Bu projede yer alan fotoğraflar, 12-24 Eylül tarihlerinde İstiklal Caddesi’ndeki Fotoğrafevi Allianz Galerisi’nde sergilenecek.
Sergi ile eş zamanlı olarak ayrıca, Fotografevi Yayınları’ndan bir kitap da hazırlanıyor. Bu proje, günümüzde politik, felsefi ve kültürel olarak tartışmalı bir olguyu bir de görsel bakımdan gündemde tutmayı amaçlıyor.
Projenin editörlüğü, Fotoğrafçı Haluk Çobanoğlu’na ait. Sergi katılımcıları: Nuran Akkaya, Yaşar Şahin, Melodi Çorumlu, Mehmet Ali Civelek, Melike Bakıcı, Serpil Eği, Hasan Bilgehan, Filiz Seyhan, Gülçin Özbek, Gökmen Coşar, Şafak Tülümen, Selçuk Akbulut. (KÜLTÜR SERVİSİ)

Evrensel'i Takip Et