03 Eylül 2009 00:00

Livorno bugün Adana’ya geliyor

İtalya Serie A takımlarından Livorno bugün Adana’ya geliyor. İtalyan ekibi, TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Adana Demirspor ile yarın özel bir maç yapacak.Adana Demirspor basın sözcüsü Önder Serin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde...

Paylaş

İtalya Serie A takımlarından Livorno bugün Adana’ya geliyor. İtalyan ekibi, TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Adana Demirspor ile yarın özel bir maç yapacak.
Adana Demirspor basın sözcüsü Önder Serin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde (ÇGC) düzenlediği basın toplantısında, Livorno’nun özel maç için bugün tam kadro Adana’ya geleceğini belirtti. Karşılaşmanın yarın saat 21.00’de 5 Ocak Stadı’nda yapılacağını belirten Serin, maç için tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Livorno’nun İtalya Serie A’da mücadele ettiğini ve ateşli taraftarları ile tanındığını belirten Serin, ‘’Taraftarımız istediği ve kendimize yakın bulduğumuz için, ayrıca Livorno da Adana Demirspor gibi işçi kökenli bir takım olduğu için özel maç yapmak istedik’’ dedi.
Kentin yaklaşık 30 yıldan bu yana Avrupa liglerinde mücadele eden bir takımı konuk etmediğini anlatan Serin, özel maçla bu özlemin de giderileceğini kaydetti. Taraftarlardan stadı doldurmalarını beklediklerini ifade eden Serin, maç biletlerinin ise bugün saat 14.00’dan itibaren stadyum gişelerinden satışına başlanacağını bildirdi. Serin karşılaşmanın biletlerini kapalı 20, maraton 10 ve kale arkaları 5 TL olarak belirlediklerini de sözlerine ekledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yıkıma karşı festival

SONRAKİ HABER

Favoriler fire vermedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...