05 Eylül 2009 00:00

TSK eylem planının peşinde

Genelkurmay’ın rutin haftalık bilgilendirme toplantısı, 2 aylık bir aranın ardından tekrar başladı. Genelkurmay Genel Sekreteri Ferit Güler ve Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu ile birlikte...

Paylaş

Genelkurmay’ın rutin haftalık bilgilendirme toplantısı, 2 aylık bir aranın ardından tekrar başladı. Genelkurmay Genel Sekreteri Ferit Güler ve Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hıfzı Çubuklu ile birlikte Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak dünkü toplantıyı yaptılar. Bir süre öncesine kadar gündemi çok meşgul eden Genelkurmay Başkanlık Karargahı’nda hazırlandığı iddia edilen İrtica İle Mücadele Eylem Planı, açıklamanın en önemli yanını oluşturdu.
Planla Genelkurmay Askeri Savcılığı’nca yapılan soruşturmanın ardından, Albay Dursun Çiçek’in suçsuz olduğu belirtilmiş, Genelkurmay Başkanı Başbuğ da ‘Bu sahte belgeyi hazırlayanlar bulunmalıdır’ ifadelerini kullanmıştı.
GÜRAK: KONUYU TAKİP EDİYORUZ
Dünkü toplantıda “TSK özellikle iddia edilen belgeyi maksatlı üreten ve basın organlarına sızdıran kişilerin tespit edilmelerini ve adalet önüne çıkarılmalarını beklemekte, gelişmeleri yakından takip etmektedir” değerlendirmesinde bulundu.
(HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Susurluk raporu Ergenekon yolunda

SONRAKİ HABER

Biz IRA ile görüşmekten başka yol bulamadık

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...