05 Eylül 2009 00:00

Ecevit’e yazar kasa fırlattı şimdi çöpçü

2001 ekonomik krizine tepkisini, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatarak gösteren Esnaf Ahmet Çakmak, artık çöpçü. Başbakan olduğu dönemde Bülent Ecevit’e fırlattığı yazar kasa ile gündeme gelen Ahmet Çakmak...

Paylaş

2001 ekonomik krizine tepkisini, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatarak gösteren Esnaf Ahmet Çakmak, artık çöpçü. Başbakan olduğu dönemde Bülent Ecevit’e fırlattığı yazar kasa ile gündeme gelen Ahmet Çakmak, Etimesgut Belediyesi’nde çöpçü oldu. Çakmak, geçen zaman diliminde ekonomik açıdan birçok sıkıntı çektiğini ve sıkıntılardan kurtulamadığını ifade etti.
Dükkanını 1.5 yıl önce kapattığını; daha sonra yaptığı bilgisayar işinde de başarılı olmadığını vurgulayan Bülent Çakan, yeni işiyle çok mutlu olduğunu belirtti.
Dışarıdan bu işi yaptığını duyanların farklı tepkiler verdiğine dikkat çeken Çakan, “Evime, çocuklarıma ekmek götürebilmenin derdindeyim. Bugüne kadar yediğim ekmeğin hesabını yapıyorum. Şu anki yediğim ekmeğin hesabını yapıyorum” dedi. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

1980’den sonra neler değişmedi ki?

SONRAKİ HABER

KUŞATILAN ÇEVREMİZ

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...