06 Eylül 2009 00:00

‘Düşünen Adam’ın geleceği meçhul

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne hiçbir hastanın kabul edilmemesi, var olan hastaların başka yerlere gönderilmesi ve hastane yerleşkesinin daraltılmaya başlanması...

Paylaş

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne hiçbir hastanın kabul edilmemesi, var olan hastaların başka yerlere gönderilmesi ve hastane yerleşkesinin daraltılmaya başlanması, değerli bir araziye sahip olan hastanenin ranta kurban edieceği şüphesini güçlendiriyor.
TABELALAR BİLE SÖKÜLDÜ
Hastanede son bir yıl içerisinde diş laboratuarı dağıtılarak hizmet üretimi daraltılırken, BT-MR merkezi özelleştirildi, angiografi-doppler bölümü ise çalışanları ile birlikte hemen yan tarafta yer alan Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne devredildi. Nöroşirurji binasının hastane amblemi yerine Büyükşehir Belediyesi amblemi bulunan çitlerle çevrilmesi gibi değişiklikler yaşanırken, hastane yerleşkesinin bulunduğu arazide ciddi değişiklikler oldu. Yapılan değişikliklerden en dikkat çekici olanı ise, üç girişi bulunan hastanenin her üç tabelasının da hiçbir gerekçe gösterilmeden sökülerek, hastanede hiçbir tabela bulundurulmaması.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Bakırköy Şube Yöneticisi Nimet Acar, dört yıldır hemşirelik yaptığı hastanedeki değişiklikleri üst üste koyduklarında hastanenin geleceği diye bir şey olmadığının ortaya çıktığını söyledi aktardı. (İstanbul/DİHA)
ÖNCEKİ HABER

Karaburun ve Mordoğan bilimi ağırlıyor

SONRAKİ HABER

Keneden 8 ayda 61 kişi öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...