08 Eylül 2009 00:00

Yattara forma bekliyor

Süper Lig’de bu sezon sakat ve hastalıklar nedeniyle bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada biraz olsun yaralarını sardı.

Paylaş

Süper Lig’de bu sezon sakat ve hastalıklar nedeniyle bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada biraz olsun yaralarını sardı. Bordo-mavililerde, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hafta sonu deplasmanda yapılacak maç öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.
Milli maçlar nedeniyle verilen arada bu sezon hiç forma şansı bulamayan Yattara ve Zafer Yelen tamamen iyileşirken, antrenman eksiklerini de tamamlayarak form tuttular. Bordo-mavili takımın ligin ilk haftasındaki Sivasspor maçında Yattara, Gökhan Ünal, ikinci haftadaki Diyarbakırspor maçında Yattara, Gökhan Ünal ve Gabriç, 3. haftadaki Manisaspor maçında Yattara, Zafer Yelen, Ceyhun Gülselam, 4. haftadaki Bursaspor maçında da Yattara, Zafer Yelen ve Egemen, sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle takımdaki yerlerini alamamışlardı.
Selçuk İnan, Alanzinho, Tayfun Cora, Giray Kaçar da bağırsak enfeksiyonu nedeniyle antrenmanlara çıkmakta sorun yaşarken, bazı maçlarda çok az süre görev alabilmişlerdi.
Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına dek herhangi bir sorun yaşamaması halinde, ilk kez tam kadro bir maça çıkma imkanı yakalayacak.
Bu oyuncular içinde Yattara ve Zafer Yelen ilk kez bu sezon forma giyme şansı yakalayabilecekler. Teknik direktör Hugo Broos, bu kez alternatif oyuncuların fazla olması nedeniyle ilk 11 için karar vermede zorluk yaşayacak.
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

HABER ANALİZ

SONRAKİ HABER

‘Her güçlüğün altından kalkarız’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...