08 Eylül 2009 00:00

zama zingo

* Hanımın Çiftliği iddialı dizi olmuş hakikaten. Dedikleri kadar varmış. Mehmet Aslantuğ’a hep patron rolleri veriyorlar, hatta hep şehirli patron. Yine öyle olmuş.

Paylaş

* Hanımın Çiftliği iddialı dizi olmuş hakikaten. Dedikleri kadar varmış. Mehmet Aslantuğ’a hep patron rolleri veriyorlar, hatta hep şehirli patron. Yine öyle olmuş. 1950 Adanasında ağa-patron arası bir Muzaffer Bey beklerken, pek Avrupalı, çok iyi yürekli, düzgün konuşan, süper sakin bir adam çıktı karşımıza. Emekçiler ya kaypak, ya işbirlikçi, ya psikopat, ya da silik tipler. Ama patron, maşallah süper kahraman gibi. Zaten işçilerin sorunlarını da çözdü sağolsun.
* Orhan Kemal’in hikayesinden devam edeceklerse, Muzaffer Bey ister istemez patronluk taslayacak. Göreceğiz.
* Melekler Korusun, fazla ara vermeyip tam gaz sezona başlayan dizilerden. Onların son haftalarda izledikleri, genç kız üzerinde baskı kuran aile teması, artık izlemeyi çok zorlaştırır hale geldi. Bir Bulut Olsam’daki Narin’in hikayesi bile insanın yüreğini bu kadar burmuyor. Bu dizide kızlarının anasını ağlatan Balıkesirli analar, hepsinden beter. Bırakın erkek arkadaşı falan, dışarı çıkmak yasak. Kısa zamanda bir direnişçi kızlar ekibi bekliyorum. Aile mezalimine son...
* Acun’un programında bir rekor kırıldı. Son altı kutudan dördü 500 bindi. Teklifler reddedildi, yarışmacı kendi kutusuna gitti. Sonuç: 50 bin TL. Tabii böyle durumlarda, sanki ellerinde 500 bin varmış da kaybetmiş gibi üzülüyorlar ya, buna da çok üzüldüler. Ben ihtimaller bu kadar yüksekken kutuya gitme taraftarıyım. Darbe banaydı. Olsun. 50 bin TL’ye üzülen bizden değildir.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Kültürel bir açılım şart

SONRAKİ HABER

İsmail Eskin serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...