08 Eylül 2009 00:00

Çelebibağ’dan halka ucuz ekmek

VAN’ın Erciş İlçesi Çelebibağ Belde Belediyesi, halkın ucuz ve kaliteli ekmek alması için fırın açtı.

Paylaş

VAN’ın Erciş İlçesi Çelebibağ Belde Belediyesi, halkın ucuz ve kaliteli ekmek alması için fırın açtı.
Daha önce park, yol ve su hizmetleri gibi çalışmaları olan belediye, bu kez de özellikle ramazan ayında halka ucuz ekmek satmak için fırın açtı.
300 kuruştan ekmek satan fırının açılmasıyla birlikte beldede bulunan diğer fırınlar da 500 kuruştan sattıkları ekmeği 300 kuruşa indirmek zorunda kaldı.
Göreve geldiklerinden beri hizmetleri ara vermeden sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Veysel Keser, halka ucuz ve kaliteli ekmek vermek için Halk Ekmek fırını açtıklarını söyledi.
Fırını halktan gelen talepler üzerine açtıklarını da belirten Keser, fırının beldede çok olumlu karşılandığını dile getirdi.
FIRINCILAR DA FİYATI İNDİRDİLER
Fırının hayata geçmesiyle birlikte beldede bulunan fırıncıların da ekmek fiyatında indirime gittiğini belirten Keser, “Burada ekonomik durumu iyi olmayan onlarca aile var. Özellikle ekmek fiyatlarının pahalı olması ve ekmek alamadıklarını belirten ailelerin başvuruları üzerine burada ekmek fırını açtık.
Fırınımız faaliyete geçmeden önce ekmek burada 500 kuruştan satılıyordu. Ancak şu an onlar da bizim gibi 300 kuruştan satmak zorunda kaldılar” dedi.
(VAN)
ÖNCEKİ HABER

Protestolu senetler yüzde 29.2 arttı

SONRAKİ HABER

Pedallar durdu sıra zamlarda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...