14 Eylül 2009 00:00

Garipçe iftarda sele yakalandı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle oluşan sel Kilyos’un ardından sahil şeridinde bulunan Garipçe köyünü de vurdu. Köyün ortasından akan derenin sel sularıyla taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Paylaş

İstanbul’da etkili olan sağanak yağmur nedeniyle oluşan sel Kilyos’un ardından sahil şeridinde bulunan Garipçe köyünü de vurdu. Köyün ortasından akan derenin sel sularıyla taşması sonucu çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Bir büyükbaş hayvanın telef olduğu, sel sularına kapılan bir kadının da son anda kurtarıldığı öğrenildi. İftardan hemen sonra Garipçe köyünün ortasından akan dere sel sularıyla dolmaya başladı. Derenin taşması üzerine köyün ana caddesi su altında kaldı. Cadde üzerinde bulunan çok sayıda ev, işyeri ve köyün camiini sel suları bastı.
Dere kenarında otlayan bir büyük baş hayvan sel sularına kapılarak denize sürüklendi. Suya kapılan bir kadının ise köylüler tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Ayrıca cadde üzerinde bulunan araçlar da sürüklendi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Üniversite bayağı çalışmış

SONRAKİ HABER

ROJEV

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...