17 Eylül 2009 00:00

Antalyalılar baza karşı bugün eylemde

2008 yılının Nisan ayında yaşanan faşist saldırıyla adı uzun süre gündemden düşmeyen Akdeniz Üniversitesi, yaşanan problemli rektörlük seçiminin ardından, şimdi de üniversite içinde yapılan baz istasyonları ile adını duyuruyor.

Paylaş

2008 yılının Nisan ayında yaşanan faşist saldırıyla adı uzun süre gündemden düşmeyen Akdeniz Üniversitesi, yaşanan problemli rektörlük seçiminin ardından, şimdi de üniversite içinde yapılan baz istasyonları ile adını duyuruyor. Yönetime geldikten sonra dekanların istifasına neden olan, sürgünlere neden olan, yüzlerce öğrenciye soruşturma açan rektörlüğün yeni marifeti ise üniversiteye 5 adet baz istasyonu yapılmasına destek olmak.
Geçtiğimiz günlerde Akdeniz Üniversitesi’ne yapılan 5 adet baz istasyonu ile ilgili gelişmeleri gazetemiz manşetten duyurmuştu. Kurulan baz istasyonları saat kulesi olarak kamufle edildiği için kimse tarafından kuşku ile karşılanmamıştı.
Öğretim elemanları, öğrenciler, sendikalar, Antalya Tabip Odası Tıp Öğrencileri Kolu ve kitle örgütleri eyleme hazırlanıyor. Antalya’da önemli bir gündenm haleine gelen baz istasyonlarına karşı bir araya gelen kurum temsilcileri, bugün yapacakları basın açıklaması ile sessiz kalmayacaklarını duyuracaklar. Eylem Saat 12.30’da üniversite kampüsünde yapılacak. (Antalya/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Topbaş’ın akrabaları korunuyor mu?

SONRAKİ HABER

Tutuklamalara karşı tepki sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...