18 Eylül 2009 00:00

Eskişehirspor’da tek hedef galibiyet

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yarın sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçında galibiyet almaktan başka bir hedeflerinin olmadığını söyledi.

Paylaş

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yarın sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçında galibiyet almaktan başka bir hedeflerinin olmadığını söyledi.
Çalımbay, Atatürk Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu Ankara’da 2-2 berabere sonuçlanan Gençlerbirliği maçının Eskişehirspor’un deplasmanda yaptığı en iyi maç olduğunu belirterek, bu maçta bazı zamanlar hata da yaptıklarını kaydetti.
Eskişehirspor’un, El Saka’nın kırmızı kart görmesi nedeniyle Gençlerbirliği karşısında yaklaşık 45 dakika 10 kişiyle oynadığını hatırlatan Çalımbay, şöyle konuştu: ‘’Gençlerbirliği’ne karşı mükemmel mücadele ettik. Bunun karşılığında Ankara’dan puanla döndük. Daha iyi bir skor alabilirdik. Zorlu lig maratonunda, deplasmanda alınan bir puan da büyük önem taşıyor. Gaziantepspor maçından alacağımız puan veya puanlar Gençlerbirliği maçından aldığımız puanın önemini daha da artıracak. Gaziantepspor maçını kazanmak istiyoruz, galibiyet almaktan başka bir hedefimiz yok. Kazanmamız için oyuncularımın kapasitelerinin üstüne çıkması gerekiyor. Ligdeki iyi konumumuzu ligin sonuna kadar korumak istiyoruz. Takımda kırmızı kart cezalısı El Saka dışında bir eksiğimiz yok.’’
(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Komşu’ ile yarı final vizesi için

SONRAKİ HABER

LİMAN ARKASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...