18 Eylül 2009 00:00

Semra Yetiş’in büyük heyecanı

Bisiklet Dünya Şampiyonası’nda ilk kez bir bayan bisikletçi Türkiye adına yarışacak. Semra Yetiş, İsviçre’ nin Mendrisio şehrinde, 23-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 2009 Yol Bisikleti Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Paylaş

Bisiklet Dünya Şampiyonası’nda ilk kez bir bayan bisikletçi Türkiye adına yarışacak. Semra Yetiş, İsviçre’ nin Mendrisio şehrinde, 23-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 2009 Yol Bisikleti Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek. Geçen ay katıldığı Çek Cumhuriyeti’ ndeki Kasna Lipa Tour’da 5 etaplı Feminen Yarışı’nın 2 etabını ikincilikle bitirmesi sonucu aldığı puanlarla 2009 Yol Bisikleti Dünya Şampiyonası’nda yarışmaya hak kazanan Semra Yetiş hazırlıklarını aralıksız olarak Almanya’da sürdürüyor. 22 yaşındaki Semra Yetiş, Dünya Şampiyonası’na gitme hakkı kazanmanın mükemmel bir duygu olduğunu belirterek “Düşündükçe tüylerim hala diken diken oluyor. Dünya Şampiyonası’na gidip, o havayı solumak bile benim için büyük bir şans. Dünya Şampiyonası’nın benim için büyük bir tecrübe olacağına inanıyorum. Başarılı olup ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Bunun için de var gücümle çalışıyorum” dedi.
HEDEF 2012 OLİMPİYATLARI
Pekin Olimpiyatlarını kıl payı kaçırdığı zaman çok üzüldüğünü dile getiren Semra Yetiş, hedefinin 2012 Olmpiyatları’nda yarışıp başarılı bir derece elde etmek olduğunu söyledi. Türkiye tarihinde, ilk defa bisiklette Dünya Şampiyonası’na giden kadın unvanını alacak olan Semra Yetiş antrenman ve antrenman amaçlı katılacağı yol yarışları ile performansını artırmayı amaçladığını belirtti. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

ÖRGÜTLÜ BASIN

SONRAKİ HABER

Trabzon özlem gidermek istiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...